Friday, April 19, 2024

Lucruri de luat in considerare in alegerea unui ceas barbatesc

Must Read

Ceasul de mana este cel mai important accesoriu pe care un barbat il poate purta. Pentru asta o sa ne uitam la cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare cand alegi ceasuri barbatesti.

Primul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare este stilul tau de viata. Indiferent ca ai un stil de viata care iti permite sa porti un singur ceas de mana tot timpul, sau ca trebuie sa ai un ceas care sa il porti la lucru iar altul in timpul liber, ceasurile trebuie sa se potrivieasca cu stilul tau de viata; sau cu felul in care te imbraci, locurile pe unde mergi si lucrurile pe care le faci.

Click pentru a accesa magazinul online!

Nu poti purta un ceas sport daca tu esti toata ziua la birou sau la conferinte. Tot asa, nu poti purta un ceas elegant atunci cand lucrezi in constructii sau cand mergi la pescuit. Deci daca ceasul tau are lumina, calculeaza distantele, masoara altitudinea, are busola si o curea de cauciuc, nu il purta la evenimentele formale. Incearca sa iti dai seama unde petreci cel mai mult timp si incearca sa asortezi ceasul de mana cu imbracamintea pe care o porti.

Ce trebuie sa sti despre curea

Cele mai multe ceasuri barbatesti au cureaua din metal. Aceasta este mai durabila decat cea de piele, mai ales daca obisnuesti sa faci baie cu ceasul pe mana. O curea de metal se potriveste si cu un costum de business si cu o imbracaminte mai casual. Cea de piele are avantajul ca este mai usoara si nu se raceste ca cea de metal atunci cand este frig.

- Advertisement -

Un ultim lucru care sa il iei in considerare este alegerea ceasului in functie de marimea incheieturii tale. Daca ai o mana mai groasa, un ceas barbatesc normal, s-ar putea sa arate ca un ceas de femei pe mana ta. Cu cat ai mana mai groasa, alege un ceas cu un cadran mai mare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x