Saturday, April 20, 2024

Maria Basescu s-a despartit de Traian Basescu

Must Read

Maria Băsescu l-a lăsat singur pe Traian Băsescu în Vila lac 3. Soţia fostului preşedinte s-a mutat zilele trecute în casa Elenei Băsescu. Fostul preşedinte a reacţionat în urma zvonurilor care anunţă un iminent divorţ în familia lui.

Maria Basescu se pregateste de divort. Prima Doamna, in cautare de avocati

Traian Basescu a rămas singur până când se va muta în fosta locuinţă a Mioarei Roman, locuinţă aflată acum în curs de renovare. În ultimele zile s-a vorbit public despre faptul că fostul şef de stat a rămas singur la vila de protocol, după ce soţia, Maria Băsescu, s-ar fi mutat cu fiica cea mică. Unii au scris că fosta primă doamnă s-a dus s-o ajute pe mezina familiei cu nepoţii – Sofia Anais şi Traian junior.

Alţii, însă, au scris despre un divorţ în familia Băsescu – divorţul dintre Traian şi Maria Băsescu. Întrebat de jurnaliştii România TV cât este de adevărat că soţia domniei sale s-a mutat cu fiica cea mica şi, dacă este adevărat, de ce s-a mutat, Traian Băsescu a răspuns.

“Pentru soţia mea şi pentru mine este umilitor să dăm dezminţiri la astfel de minciuni după 40 de ani de căsnicie dusă cu deplin respect unul faţă de celălalt”, a spus fostul preşedinte.

- Advertisement -

Ştirile despre despărţirea fostului cuplu prezidenţial au fost, însă, alimentate mereu de relaţia mult prea strânsă pe care Traian Băsescu o are cu Elena Udrea. Udrea a ajuns să apară până şi-n fotografiile de familie ale fostului preşedinte şi era prietenă declarată cu fiica cea mică a lui Traian Băsescu, EBA. La un moment dat, Elena Băsescu spunea că, dacă ar fi aflat că între tatăl ei şi prietena ei Udrea ar fi fost vreo relaţie amoroasă, ea nu s-ar fi putut apropia de Elena Udrea.

Fostul şef al statului insită că cei 40 de ani ai căsniciei sale au fost plini de respect între soţi. Ultimii 10 ani din această căsnicie au fost, însă, ani grei pentru Maria Băsescu. Întâmplările şi umilinţele pe care a trebuit să le îndure prima doamnă a ţării sunt greu de suportat pentru orice femeie cuminte, liniştită, dedicată familiei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x