Thursday, March 28, 2024

Marul otravit: O fetita a incercat sa isi omoare mama fiindca ii confiscase iPhone-ul

Must Read

O copilă de 12 ani din Boulder County, Colorado, a ajuns la şcoala de corecţie după ce a încercat de două ori să îşi otrăvească mama, pentru că îi confiscase iPhone-ul, scrie mirror.co.uk.

Potrivit autorităţilor locale, fata i-a oferit mamei sale un smoothie (băutură hrănitoare din fructe – n.r.) în care adăugase soda caustică. Femeia a simţit mirosul puternic, însă a băut sucul preparat de fiica sa, gândindu-se că, cel mai probabil, paharul din care a băut nu a fost bine clătit.

Aceasta a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

La numai patru zile de la acest incident, fata a încercat iarăşi să îşi otrăvească mama, de această dată folosind o carafă cu apă.

- Advertisement -

Femeia şi-a reclamat fiica la poliţie, iar aceasta a fost reţinută. Copila recunoscut că încerca să o otrăvească pentru că i-a confiscat telefonul.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x