Friday, March 29, 2024

eMAG.ro sarbatoreste 10.000.000 de comenzi printr-un CONCURS! Poti castiga un BMW Z4!

Must Read

În buna tradiţie eMAG, te invităm alături de noi, la sărbătoare! Dar înainte să afli ce punem la cale (şi cât de spectaculos!), hai să “desenăm” puţin ceea ce numim noi “cursa” eMAG către frumoasa cifră din titlu.

Startul a fost dat în 17 decembrie 2001, când a fost înregistrată prima comandă pe eMAG. Până la sfârşitul anului, 122 de comenzi (produse IT) au plecat către clienţi cu ajutorul a două Dacii eroine. Pe traseul eMAG au apărut apoi provocările specifice pieţei online care abia îşi lua avânt. Lor le-am răspuns răspuns cu idei inovatoare, care au devenit ulterior modele de urmat.

Click <aici> pentru a accesa magazinul online!

De exemplu, pentru prima oară pentru comerţul online am lansat concepte precum: rate fără dobândă pe card, deschiderea coletului la primire, transport gratuit. În 2011, am ridicat ştacheta: am adus în România BLACK FRIDAY, cel mai mare eveniment de shopping online. Apoi, zi de zi, am introdus noi şi noi categorii de produse, iar preocuparea pentru a afla nevoile clienţilor şi pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite au devenit tot mai intense.

Astăzi, sărbătorim alături de tine, alături de clienţii eMAG, o cifră care reprezintă, de fapt, dedicarea, pasiunea şi dorinţa noastră de a fi mai buni, de la o zi la alta. Şi cum ar fi un astfel de număr „rotund” mai fain pus în evidenţă decât cu campania “Sărbătorim împreună 10.000.000 comenzi! Câştigă un BMW Z4”?

- Advertisement -

Pentru a te înscrie în această campanie, al cărei premiu este un autoturism BMW Z4, trebuie să plasezi cel puţin o comandă pe eMAG, în perioada 19 – 25 mai 2015. Iată detalii despre cum să procedezi:

  • Pentru fiecare comandă înregistrată şi facturată în perioada menţionată, primeşti în mod automat o şansă de participare la tragerea la sorţi, sub formă de Cod, indiferent de valoarea comenzii plasate;
  • În plus, pentru fiecare 100 lei (o sută lei) cheltuită în cadrul comenzii, inclusiv TVA, mai primeşti o şansă la tragerea la sorţi, respectiv un Cod, pe lângă cea primită la plasarea comenzii;
  • Dacă plasezi mai multe comenzi în această perioadă (19-25 mai 2015), poţi acumula mai multe şanse, potrivit procedurii de mai sus.
  • Să exemplific: dacă ai două comenzi plasate, fiecare în valoare de 150 lei (TVA inclus), vei primi 4 şanse, respectiv 4 Coduri: câte o şansă pentru fiecare comandă plasată, respectiv câte o şansă pentru fiecare 100 lei cheltuiţi de fiecare comandă. Fiecare Cod (şansă) este unic şi îl vei primi pe adresa de e-mail folosită în cadrul plasării comenzii.

Pe scurt, cu cât mai multe comenzi vei plasa în perioada 19-25 mai 2015, cu atât mai multe şanse ai să câştigi în urma tragerii la sorţi marele premiu pus în joc. Mai multe detalii poţi găsi în Regulamentul de campanie. Online va fi mereu simplu şi, poate că pare puţin cam romantic, dar cifra de 10.000.000 înseamnă pentru noi mai mult decât numărul pur de comenzi. Sunt… 10.000.000 de bucurii, vise împlinite şi experienţe reuşite!

Te aştept, deci, alături de noi, să intri în atmosfera celor 7 zile de sărbătoare. Ce-ar fi să fii tu norocosul câştigător al marelui premiu al campaniei, autoturismul BMW Z4 🙂

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x