Thursday, April 25, 2024

Julio Iglesias si-a anulat concertul in Romania din 20 mai. Transmite-i un mesaj lui Mihai Gadea

Must Read

Celebrul artist și-a reprogramat concertul înainte de scandalul monstruos declanșat de Mihai Gâdea și Antena 3. Nu se ştie cum va reacţiona acum vedeta internaţională.

În contextul scandalului declanşat de directorul Antenei 3, care l-a “învăţat” pe Julio Iglesias jr, fiul starului internaţional Julio Iglesias, câteva expresii în limba română, printre care şi “Jos Băsescu!”, în spaţiul public virtual s-a ridicat întrebarea daca Julio Iglesias va mai susţine concertele programate în România în perioada imediat următoare.

Aşa cum am anunţat, o situație neprevăzută i-a determinat pe organizatori să anunțe reprogramarea concertului JULIO IGLESIAS de la București. Acesta ar fi urmat să se desfășoare în data de 2 iulie, la Sala Palatului.

“Concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevăzut inițial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 2 iulie 2015, din motive tehnice. Artistul spaniol va începe a doua parte a turneului său european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalentă. Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015″, se arată în comunicatul dat de organizatori.

- Advertisement -

Iată ce bun prieten a fost Julio Iglesias pentru România

În nenumărate rânduri, Julio Iglesias a declarat că este îndrăgostit de România. Mai mult, artistul, care ştie şi câteva cuvinte în limba română, a vorbit despre femeile frumoase de aici, dar şi despre prietenia cu Dan Spătaru sau Valeriu Lazarov. Marele Julio a păşit pe pământ românesc pentru prima dată la Cerbul de Aur, în 1969, pe când era mai puţin cunoscut pe plan internaţional.

“Cred ca este cel mai mare privilegiu ca o tara sa te doreasca si sa te astepte. Va multumesc pentru atatia ani… din 1969, ca-mi dati oportunitatea sa ma intorc in tara dumnevoastra mereu. Ii iubesc pe romani, ii inteleg foarte bine si este un sentiment usor de comunicat fiindca si eu simt la fel”, a declarat Julio Iglesias într-un interviu.

Artistul vorbeşte de fiecare dată cu placere despre concertele sustinute in tara noastra, dar si de prietenii romani. “Asistenta mea este o romanca, o femeie pe care o ador, iar cel mai bun prieten al meu din Romania, Valeriu Lazarov, mi-a facut cunostinta cu publicul roman cu 45 de ani in urma langa Carpati, la munte, deci stiu foarte bine Romania”, a marturisit artistul latin.

Julio Iglesias a susţinut concerte în mai multe oraşe din ţară, cum ar fi Cluj, Galaţi, Timişoara, Iaşi şi Sibiu. „In 2007, spre exemplu, imi amintesc ca am stat cam doua saptamani, pentru ca am dat cinci concerte. Aveti o tara superba. Mi-a placut mult Clujul, mi-au placut si Sibiul si zona muntoasa din jurul sau. Imi amintesc ca am fost sa mancam pastravi si sa facem plaja la o pensiune turistica foarte frumoasa, din lemn, la poalele muntelui.”

„La Timisoara, spre exemplu, am fost cazati intr-o vila cu piscina. Mie imi place mult sa inot. Intr-o zi, niste paparazzi mi-au facut o poza si s-a nimerit ca in acel moment sa fie in piscina si una din asistentele mele. A doua zi, ne-am amuzat teribil cand am citit ca Julio Iglesias, abia aterizat la Timisoara, are deja o prietena romanca. Romancele sunt foarte frumoase, dar eu sunt casatorit. (Rade.) Apoi imi amintesc ca, la Iasi, a plouat cu galeata in timpul concertului, pe stadion… N-am mai vazut asa o ploaie. Publicul a fost extraordinar, in ciuda vremii“.

Si il mai atrage ceva in Romania: mancarea… „Imi plac la nebunie rosiile si castravetii romanesti. Au un gust extraordinar”. declara Julio Iglesias.

Prima reactia a lui Mihai Gadea in legatura cu acest subiect:

În emisiunea de joi, avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban. Nu am avut intenția de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care știți bine că am dus-o singur mereu. Respect familia Iglesias, le iubesc muzica și vreau să îi asigur că prețuirea ce le-o port m-a determinat să adresez invitațiile către domnii Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeți ai emisiunii pe care o realizez. Alături de cele două formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu și ocazia de a transmite publicului din România îndemnul de a veni la concertul său din București. Regret sincer dacă am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x