Friday, March 29, 2024

Ploaie torentiala si grindina in Bucuresti. Mai multe strazi au fost inundate din cauza furtunii. VIDEO

Must Read

O furtuna de scurta durata dar foarte intensa a facut prapad in Bucuresti, duminica seara. Pe langa precipitatiile abundente, care au inundat rapid unele strazi, s-au inregistrat si descarcari electrice si grindina.

În urma furtunii, Capitala a fost aproape devastată, au căzut zeci de copaci, iar unele străzi s-au transformat în râuri.

Furtuna a durat câteva zeci de minute în București și mai multe străzi au fost inundate din cauza ploii torenţiale.

Mai mult, în anumite zone maşinile s-au oprit, pe avarii, pentru că nu au mai putut continua să circule din cauza grindinei.

- Advertisement -

Duminica si luni vremea se raceste, astfel că valorile termice vor deveni uşor mai coborâte decât în mod normal în această perioadă, dar de marti se incalzeste usor.

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în prima parte a zilei duminica si luni, îndeosebi în sud, centru şi est, apoi vremea va deveni în general frumoasă.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-zile-vremea-calda-cu-temperaturi-de-pana-la-30-de-grade-celsius_219925.html#ixzz3aQUQiNeY

VIDEO – vezi mai jos cum arata Bucurestiul:

Ploaie torentiala si grindina in Capitala. Mai multe strazi au fost inundate din cauza furtunii. VIDEO

Posted by pauzadestiri.ro on Sunday, May 17, 2015

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x