Thursday, March 28, 2024

Un fermier italian: „Romanii sunt SCLAVI iar toate romancele sunt PROSTITUATE”

Must Read

O româncă a fost eliberată după nouă ani sclavie pe moşia unui fermier din Sicilia, care îi spunea că „românii sunt sclavi iar toate româncele sunt prostituate”. Identificată de presă italiană cu iniţialele S.E., româncă de 45 de ani, eliberată unei operaţiuni organizate de carabinieri la o fermă din Sicilia, povesteşte că a plecat din ţară în 2006.

Era văduva şi lăsase în România şase copii, aşa că s-a bucurat când a găsit de lucru la o fermă de lângă Ragusa, în Sicilia, relatează stirileprotv.ro si preluat de evz.ro. Foarte curând avea să înceapă coşmarul.

Citeste si: Ioan Rus: „Copiii se fac golani acasa si nevasta curva“

În tot acest timp, femeia nu doar că a muncit în condiţii greu de imaginat dar, spune ea, a fost violată de nenumărate ori de patronul ei, un italian de 67 de ani. Româncă a rămas de patru ori însărcinată şi de fiecare dată a fost nevoită să avorteze. Spune că n-a plecat după primul viol, de teamă că nu-şi va găsi de muncă în altă parte. Dar abuzurile au devenit din ce în ce mai dese.

“A fost obligată să avorteze de patru ori. La un moment dat, a fugit, dar el a hărţuit-o cu telefoanele şi în cele din urmă a găsit-o şi a adus-o înapoi”, a precizat, pentru Corrieretv, Davide Millul, locotenent Carabieri. “Îmi zicea că noi suntem sclavi, că toate româncele sunt prostituate”, a mai precizat românca.

- Advertisement -

După ce a adus-o înapoi la fermă, individul i-a aplicat o corecţie cruntă, că să se asigure că nu mai îndrăzneşte să fugă. “M-a pus în lanţ. Am căzut şi m-am lovit la genunchi, la mâini, am încercat să mă ridic, dar nu puteam sta în picioare. Mi-a zis că o să mă bată cu un drug de fier. Va zic drept, cu toată ruşinea, în seară aceea m-am scăpat pe mine”, a povestit femeia.

Coşmarul femeii s-a sfârşit când aproape că îşi pierduse speranţa. A fost eliberată în urmă unei operaţiuni a carabinierilor, iar călăul ei este acum acuzat de viol şi lipsire de libertate.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x