Friday, April 19, 2024

Vine Apocalipsa in septembrie? Afla data la care omenirea va pieri

Must Read

Noi teorii despre data unei posibile Apocalipse au apărut pe internet. Conspiraționiștii susțin că sfârșitul lumii este aproape, Terra urmând să fie lovită de un asteroid care va șterge omenirea de pe fața Pământului.

Data posibilei Apocalipse a fost anunțată de conspiraționiști, nefastul eveniment urmând să aibă loc între 22 și 28 septembrie în acest an. Aceștia preconizează că întreaga civilizație va dispărea în decurs de numai trei luni din prezent, infomează dailyrecord.co.uk.

Citeste si: Cine conduce lumea ? Piramida puterii si Noua Ordine Mondiala

Teoreticienii religioși nu se opresc aici, spunând că asteroidul care va lovi Pământul va genera cunoscutul eveniment biblic al „celei de-a doua veniri a lui Isus” și începutul „Judecatei de Apoi”, care va dura șapte ani.

Aceste teorii, care sunt, deocamdată, restrânse numai în anumite biserici și grupuri religioase, au fost respinse, totuși, de oamenii de știință. Aceștia reamintesc faptul că aproape toți asteroizii sunt distruși înainte de a ajunge pe Pământ din cauza fricțiunii atmosferice puternice. De asemenea, NASA a început monitorizarea tuturor asteroizilor și cometelor ale căror trasee par să se intersecteze cu Terra în viitor.

Citeste si: De ce sunt evreii atat de bogati si de destepti?

- Advertisement -

„NASA nu știe nimic despre niciun asteroid sau cometă care urmează să intre în coliziune cu Pământul, deci proprietatea unei ciocniri majore este foarte mică. De fapt, putem spune că niciun obiect de dimensiuni mari nu este predispus să lovească Pământul în următoarele câteva sute de ani”, a declarat unul dintre reprezentanții NASA.

Citeste si: 100 de lucruri de facut cat traiesti!

Totuși, aceste declarații nu i-au oprit pe conspiraționiști, care susțin în continuare că omenirea va fi eradicată și că politicienii știu ce urmează să se întâmple, însă nu vor să vorbească despre asta. Aceștia cred că posibila catastrofă va declanșa venirea la putere a grupurilor Illuminati, cu așa-zisa „Noua Ordine Mondială”, și că aceștia vor prelua controlul asupra afacerilor mondiale.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x