Friday, March 29, 2024

De cati bani ai nevoie ca sa investesti online?

Must Read

O intrebare des intalnita in randul oamenilor care isi doresc sa investeasca din fata calculatorului este aceasta “De cati bani am nevoie pentru a investi online?”.

Sunt bogat si investesc sau investesc si devin bogat?

Multi se gandesc la verbul “a investi” ca fiind ceva maret de care nici nu se pot atinge, imaginandu-si ca doar bogatii pot investi. Ei bine, aceasta gandire este total gresita. Cei care sunt bogati, nu sunt bogati din intamplare, ci pentru ca inainte de a cheltui banii s-au gandit ca o parte din ei sa ii investeasca. Bineinteles ca exista si investitii care necesita foarte multi bani, insa sunt si foarte multe investitii la care chiar oricine poate ajunge.

In ce as putea sa investesc online?

Investitiile in online au devenit din ce in ce mai numeroase si mai accesibile. Exista numeroase variante prin care poti investi prin intermediul mediului online, insa nu toate sunt sigure sau accesibile.

Care este suma minima pe care o pot investi online?

Investitiile in mediul online pot fi foarte diferite, atat din punct de vedere al duratei de investitie, cat si din punct de vedere al sumei.

- Advertisement -

Pentru afacerea despre care iti voi vorbi in continuare, vei avea nevoie de minim $50. In cazul in care consideri ca nu poti investi aceasta suma, informarea ta se va opri aici, insa consider ca merita sa arunci un ochi:)

Iata cel putin 8 motive pentru care merita sa incerci investitiile online:

  1. banii tai vor lucra pentru tine
  2. ai nevoie doar de un calculator conectat la internet
  3. nu necesita deplasari
  4. informatia este foarte usor de gasit
  5. investitiile online incep de la sume mici
  6. pentru unele investitii nu ai nevoie de cunostinte (exemplul va fi cea pe care ti-o voi prezenta)
  7. banii castigati vor ajunge foarte simplu si rapid la tine in cont
  8. internetul iti va da foarte multe oportunitati

Despre ce investitie vorbesc?

Investitia despre care ti-am spus mai sus ca o sa iti vorbesc este investitia online perfecta, imbinand toate beneficiile posibile pentru a iti facilita investirea banilor in cel mai simplu mod cu putinta.

Afacerea se numeste eToro si este de fapt o retea sociala de investitii, unde toata lumea isi impartaseste transparent propria investitie. Mai exact prin eToro se pot cumpara actiuni la marile companii din lume (Nike, Apple, Mc Donald’s, EA, E-On, Vodafone, Facebook etc.), se poate tranzactiona pe piata Forex, indici si bunuri (aur, petrol, argint etc.)

De ce sa investesc prin eToro? Care sunt avantajele?

  1. Investitie minima de $50 ( pentru un profit optim, specialistii recomanda un minim de $150-$200)
  2. Depozitare rapida (prin Card Bancar, Paypal etc.)
  3. Retragere rapida (retragere in 7 zile, suma minima $20)
  4. Nu ai nevoie de conostinte. Cu un singur Click iti alegi un Guru Trader si ii vei copia toate tranzactiile. Nu te teme, nu e ca la scoala. Se vor bucura daca vei alege sa ii copiezi. eToro ii plateste, iar treaba lor este sa iti aduca tie cat mai mult profit, pentru a te pastra!
  5. Actiunile se pot divide. Daca vrei neaparat sa cumperi o actiune de la compania X, iar ea costa $400 si tu ai doar $200, o poti cumpara si vei primi 0.5 actiuni
  6. Platforma prietenoasa, usor de inteles 
  7. Bonusuri la primul depozit si nu numai

Inscrie-te in eToro!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x