Friday, March 29, 2024

Mai multe zile de nastere

Must Read

Luna aceasta o sa fie pe rand ziua finilor mei. Mai intai ziua Nicoletei, si mai apoi ziua lui Adrian. Insa zilele cum zilele de nastere ale acestora sunt doar la 3 zile distanta, una de alta, o sa fie vorba despre o singura petrecere.

Fiind proaspat casatoriti, sunt sigura ca si-au luat una si alta pentru casa, dar probabil ca au doar strictul necesar, si mereu ramane loc de mai bine. Pe langa cadourile personale, m-am gandit sa le iau si ceva util pentru casa. M-am gandit sa le ofer cadou doua lenjerii de pat din bumbac.

Nu am timp sa ma plimb prin magazine, si sincer nici nu sunt genul, care sa piarda timpul pe drum pana la nu stiu ce magazin, situat deobicei intr-un mall supraaglomerat.

Cum varianta de a merge sa caut lenjeri de pat prin magazine, nu era viabila, am deschis laptopul, am dat de doua ori click, si am intrat pe homeX. Foarte simplu, usor, comod, chiar in timp ce stateam intinsa pe canapea si cu laptopul in brate, cautam lenjerii de pat, ceva de buna calitate, pentru ca sa le ofer cadou, finilor mei Adrian si Nicoleta, de ziua lor.

- Advertisement -

Intru si comand mereu cu incredere de pe homex, deoarece au produse de buna calitate, mereu au ajuns la timp, de regula in doua zile, iar modalitatile de plata diverse, sunt exact ceea ce aveam nevoie, am platit de foarte multe ori in siguranta online cu cardul, dar si ramburs la primirea coletului, deseori la sfarsit de luna, cand pe card nu mai ramaneau decat, cativa lei.

Sunt sigura ca Nicoleta o sa aprecieze si o sa ii placa foarte mult cadoul. Eu cel putin ador lenjeriile de pat noi, cand schimb lenjeria, somnul parca devine mai odihnitor, si iti face placere sa petreci cat mai multe ore in pat.

Cum Nicoleta este destul de ocupata, deoarece de curand a inceput sa participe la cursuri de actorie, si ajunge destul de obosita acasa, pentru ca nu este usor sa muncesti si sa mai faci altceva, imediat cum ai terminat cu jobul, aceasta o sa aprecieze foarte mult un somn odihnitor. Chiar daca programul este incarcat, Nicoleta isi doreste sa ajunga actrita, aceasta vrea sa joace in piese de teatru.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x