Friday, March 29, 2024

Spre Viena cu Aerolines

Must Read

Astazi la munca, am auzit cum cativa dintre colegii de birou, vorbeau fiecare, cum ar vrea sa isi faca concediul de sarbatori in afara, insa nu vor sa plece cu masina sau cu autocarul, ci cu avionul, fiind mai rapid si mult mai comod.Desi pare costisitor, am auzit cum se laudau, ca au intrat pe Aerolines.ro, unde au gasit oferte de nerefuzat pentru bilete de avion cu destinatia Viena, Austria.

Mi-am notat pe email si cum am ajuns acasa, am deschis internetul si am inceput sa caut bilete de avion cu destinatia Viena. Mi-a placut rand pe rand, sa vizitez o mare parte din capitalele Europei, iar acum este sansa mea sa ajung si in Austria, la Viena. Am gasit o super oferta pe https://www.aerolines.ro/oferte-speciale/bilete-de-avion-viena/

 Viena este un oras al muzicii unde te afunzi in istorie si te pierzi pe taramul fermecatoarelor povesti cu printi si printese. Printre obiectivele principale pe care le am pe lista, se numara : Palatul Schonbrunn si Biserica Sf. Karl. Palatatul Schonbrunn a fost resedinta de vara a familiei regale de Habsburg din sec. al XVIIIlea pana in 1918.

Cautand cu atentie pe site, am gasit bilete de avion dus intors, plus bagaj de cala, si cazare la hotel de 3 stele la preturi foarte bune si catre alte destinatii incredibil de frumoase, este vorba de mai multe oferte de city break in parteneriat cu Tarom.

- Advertisement -

In functie de destinatie vorbim de camera dublula la hotel de 3 stele, pentru 2, 3 sau 4 nopti. Pintre destinatii se numara si preferata mea, Viena. Insa dupa ce am studiat mai bine ofertele aerolines, mi-am dat seama ca imi permit sa vizitez si Praga sau Roma. Pe langa platile cash sau cu cartea de credit, acestia accepta si plati in mai multe rate lunare fara nici o dobanda. Cu siguranta, am sa imi fac un plan de calatorii pentru sfarsitul acestui an si inceputului anului viitor.

Inca nu imi vine sa cred, ce noroc am avut ascultand, mai bine zis tragand putin cu urechea la ce vorbesc cativa colegi, si cum am reusit sa gasesc bilete de avion la un pret de invidiat. Nici nu stiti ce incanta sunt. In sfarsit o sa vizitez Viena. O sa fie pentru prima data, cand aterizez pe un aeroport din Austria.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x