Thursday, March 28, 2024

Acer lanseaza Chromebook 14, cu 14 ore autonomie, la 300 de dolari

Must Read

Seria de laptopuri motorizate de sistemul de operare Chrome OS al celor de la Google s-a îmbogățit cu un nou membru: Chromebook 14, creat de Acer.

Principala caracteristică ce iese în evidență la noul Chromebook 14 este autonomia. Cei de la Acer susțin că bateria acestui laptop poate atinge 14 ore.

Dar cifra 14 din nume nu vine de la autonomie, ci de la diagonala ecranului. Chromebook 14 are un ecran de 14 inch și este disponibil în două versiuni: cu rezoluție HD și cu rezoluție Full HD. Autonomia de 14 ore este pentru modelul cu rezoluție mai mică. Versiunea Full HD probabil că nu va trece de 12 ore, nu că ar fi o autonomie mică.

Notabil este și faptul că Acer pare să fi făcut un pas important pe scara calitativă a Chromebook-urilor sale. Dacă modelul anterior, Chromebook 15, nu impresiona prin calitatea plasticului folosit, noul Chromebook 14 este construit din aluminiu, material care îi dă un aspect mult mai atrăgător.

- Advertisement -

Cele două versiuni de Chromebook 14 vor oferi 32 GB respectiv, 16 GB spațiu de stocare și 4 sau 2 GB memorie RAM. Procesorul folosit în ambele cazuri este un Intel Celeron tactat la 1,6 GHz.

Versiunea cu ecran Full HD va costa 300 de dolari. Pentru varianta cu display HD, Acer nu a anunțat prețul de vânzare dar ar trebui să fie în jurul a 250 de dolari.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x