Saturday, April 20, 2024

Actiunile companiei FEPER SA intra la tranzactionare pe piata AeRO

Must Read

Acţiunile companiei FEPER SA, specializată în confecţii metalice, urmează să fie tranzacţionate pe piata AeRO de astăzi, 21 martie 2016, după ce în trecut erau disponibile pe piaţa Sibex, conform unui comunicat al Bursei de Valori Bucureşti.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de companie, FEPER SA activează pe trei centre de profit: FEPER – Centru de Afaceri, reprezentând activităţile economice ce gravitează în jurul clădirii de 22.000 de metri pătraţi amplasată în zona de nord a Bucureştiului – principala sursă de venit a companiei, FEPER – Centru de producţie, capacitate de producţie pentru realizarea confecţiilor metalice şi FEPER – centru de turism.

Printre activele hoteliere pe care le are societatea românească în prezent se numără complexul hotelier Orizont din Predeal sau Hotelul Central din Ploieşti.

Capitalizarea bursieră a companiei este, conform ultimelor date, de 84 milioane lei. Veniturile totale ale grupului FEPER au fost de 8,4 milioane lei pe primele şase luni din 2015, cu un profit net de 623 mii lei, conform rezultatelor financiare preliminare.

- Advertisement -

În 2014, compania a avut venituri de 18 milioane lei şi un profit aferent exerciţiului financiar de 1,7 milioane lei.

Din acţionariatul companiei fac parte SIF Transilvania cu 85%, Autoritatea de Administrare a Activelor Statului (AAAS) cu 9,3%, iar restul acţiunilor sunt deţinute de către alţi investitori.

Piaţa AeRO este formată din 277 de companii, cu o capitalizare cumulată de 2,76 miliarde lei, conform datelor furnizate de către Bursa de Valori Bucuresti.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x