Thursday, April 18, 2024

Boicotul are SUCCES. Dupa Raiffeisen, si Telekom isi RETRAGE reclamele de la Antena 3

Must Read

O noua mare companie, Telekom Romania, anunta ca nu va mai furniza publicitate postului Antena 3. In urma cu o saptamana, si Raiffesen Bank si-a intrerupt contractul de publicitate cu Antena 3, dupa ce postul a implicat un copil de 10 ani in scandalurile pe care le-a declansat. Telekom Romania a anuntat, luni, pe pagina oficiala de Facebook, ca pe canalul Antena 3 nu mai sunt difuzate spoturile TV ale companiei.

Citeste si: Chiar tu poti sa inchizi Antena 3. Vezi LISTA FIRMELOR care isi fac reclama la Antena 3

Raiffeisen Bank si-a anuntat, saptamana trecuta, fanii de pe Facebook ca a incetat colaborarea cu Antena 3. „Buna ziua, Raiffeisen Bank nu mai are reclame pe postul Antena 3. Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre”, a fost raspunsul oferit de reprezentantii banii, pe reteaua sociala.

Solicitati sa ofere detalii, reprezentantii bancii au completat:  „Analizam permanent si audientele canalelor media, si afinitatea cu segmentele de clienti deservite de banca, si valoarea de asociere a canalului media cu brandul. In context, am considerat ca putem sa ne atingem obiectivele fara sa includem Antena 3 in mixul de advertising”.

Reactia reprezentantilor Antena 3 la apelul de boicotare a brandurilor care se promoveaza pe acest post a fost foarte dura. Directorul Mihai Gadea a anuntat ca ii va da in judecata pe toti cei care „au postat mesaje similare”.

- Advertisement -

Am întrebat Telekom Romania dacă și-a retras publicitatea de pe Antena 3 Romania. Am primit un răspuns evaziv cu aromă…

Posted by Obey Antena 3 on Monday, February 29, 2016

Iata lista brandurilor care se promoveaza pe Antena 3:

Vodafone Romania, Rompetrol, Ovoron, Coldrex, Apuretin, Cymbio, Olynth, Penny Market Romania, ZUZU, Gerovital Romania, Bancpost, Lacalut, Dr. Oetker, Prostenal, NESCAFE, Feminost, L’Oreal Paris , Fumarosept, Head and Shoulders, Korill, Dove, Triferment, Zenella Med, Sensiblu, ParaSinus, Orbit Romania, efortuna.ro, Billa Romania, Urinal, ColonProtect, Pantene, Delik’at, Ibusinus, Fervex, Calgon, Bere Timisoreana, Vedixin, Kinder, Blue Air, Ariel, Mucosolvan, Samsung Romania, Catena – Farmacia Inimii, Viva Credit IFN SA, Supramax, Anticarcel, Sentimente Ro, Selgros Romania, CLEAR, Renault Romania, Peugeot RO, Whiskas Romania, CoccolinoRomania, Paralela45ro, Praktiker Romania, Altex Romania, Garnier, Lajumate.ro, URObiotic, Purina, Aspasia, IWhite – Sensiblu Romania, Cillit Bang, P&G, McDonald’s, Oral-B, DERO.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x