Thursday, March 28, 2024

Care sunt cele mai bune destinatii turistice din lume in 2016

Must Read

TripAdvisor a dezvaluit care sunt cele mai iubite destinatii de catre turistii din intreaga lume, intr-un top care cuprinde 25 de orase. Clasamentul a fost alcatuit pe baza recenziilor facute de calatori.

Londra, Istanbul si Marrakech (Maroc) sunt cele mai bune destinatii de vacanta in 2016, potrivit voturilor calatorilor din intreaga lume centralizate de site-ul TripAdvisor.

Fata de anul trecut, cand Marrakech conducea topul, anul acesta capitala turistica a Marocului a “cazut” pe locul trei. In schimb, Londra a urcat de pe locul 6 pe primul loc. Surprinzator este faptul ca pe podium se afla Istanbul, o destinatie unde in ultima vreme au avut loc mai multe atentate.

Iata care sunt cele mai bune destinatii din lume

  1. Londra
  2. Instambul
  3. Marrakeck (Maroc)
  4. 4. Paris
  5. 5. Siem Reap, Cambodgia
  6. 6. Praga
  7. 7. Roma
  8. Hanoi, Vietnam
  9. New York
  10. Ubud, Indonezia

Lista continua cu Barcelona , Lisabona, Dubai , Sankt Petersburg, Bangkok (Thailanda), Amsterdam , Buenos Aires, Hong Kong , Playa del Carmen (Mexic), Cape Town (Africa de Sud), Tokyo, Cusco (Peru), Kathmandu (Nepal), Sydney si Budapesta.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x