Friday, March 29, 2024

Catalin Chis, seful grupul Active Power Solutions, a cumparat actiuni la o firma de ceasuri de lux

Must Read

Antreprenorul clujean Cătălin Chiş, care deţine grupul de firme Active Power Solutions, cu activităţi în domeniul tehnologiei, a preluat un pachet de acţiuni în cadrul companiei NOAH Watches, un startup românesc de design şi producţie de ceasuri de lux. Alături de el, şi Erik Barna, un alt membru al grupului de companii APS, a preluat un pachet de acţiuni.

Afacerea NOAH Watches a fost lansată în urmă cu un an de doi tineri antreprenori din Suceava, Iosif Harasemiuc şi Ruben Perju, şi este activă în industria fashion de produse de lux, producând ceasuri realizate manual din lemn.

“Interesul comun este ca, folosind experienţa noastră de business, să accelerăm dezvoltarea NOAH”, spune Cătălin Chiş.

Strategia de dezvoltare şi nivelul investiţiilor pentru 2016 vor fi stabilite în perioada următoare, iar managementul operaţional al companiei va fi asigurat în continuare de Iosif Harasemiuc.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x