Thursday, March 28, 2024

Chimcomplex a finalizat auditul la Oltchim si pregateste oferta de achizitie

Must Read

Compania Chimcomplex Borzeşti (CHOB), membră a grupului SCR şi controlată de Ştefan Vuza, a finalizat auditarea combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, etapă premergătoare depunerii ofertei de achiziţie.

În cadrul procesului de auditare au fost implicate echipe de specialişti din cadrul parteneriatului creat de Chimcomplex cu Tricon Energy SUA – cel mai mare trader internaţional în domeniu, cu o cifră de afaceri de 6 miliarde de dolari, E.ON Germania – divizia producţie energie electrică, Raiffeisen Bank şi fonduri de investiţii, potrivit unui anunţ făcut de companie.

În urma finalizării auditului, conducerea Chimcomplex a anunţat că se pregăteşte să depună o ofertă pentru preluarea activelor funcţionale ale Oltchim.

În acest sens, preşedintele consiliului de administraţie al Chimcomplex Borzeşti Virgiliu Băncilă a convocat pe 14 martie Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA), pentru aprobarea participării la procesul de achiziţionare a activelor Oltchim.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x