Thursday, March 28, 2024

Sony extinde gama de obiective cu un 70-300mm si un 50mm

Must Read

Noile obiective FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS Telephoto Zoom și 50mm F1.8 Prime extind capabilitățile seriei de aparate foto Sony Alpha

Sony a lansat astăzi două noi obiective pentru camerele cu montură de tip E: FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS telephoto zoom și un obiectiv fix de 50mm, cu F1.8.  

Noul obiectiv FE 70-300mm F4.5-F5.6 G OSS zoom este primul obiectiv Sony Alpha cu montură de tip E care atinge distanță focală de 300mm, oferind rezoluție înaltă și performanță optică excelentă pe întreaga plajă focală. Obiectivul 50mm F1.8 prime este compact, ușor și are un preț accesibil, ideal pentru utilizatorii care își doresc un obiectiv prime luminos.

Obiectivul FE 70-300mm F4.5 – 5.6 G OSS Telephoto Zoom

obiective

Obiectivul Sony cu cea mai mare plajă focală și montură de tip E FE 70-300mm F4.5 – 5.6 G OSS telephoto zoom dispune de un design optic de ultimă generație, cu patru elemente asferice de sticlă,  două elemente de sticlă ED (Extra-low Dispersion) și strat protector Sony Nano AR, care reduce aberația sferică, distorsiunile și aberațiile cromatice.

- Advertisement -

De asemenea, noul obiectiv telephoto zoom oferă performanțe de top la distanțe focale mici, cu distanță de focalizare minimă sub de 0.9m și factor de magnificare de 0.31x, fiind ideal pentru fotografia tele-macro. Această performanță ridicată la distanțe mici se datorează și clarității excelente de pe toată suprafața obiectivului.

Obiectivul versatil cu zoom dispune de stabilizare optică SteadyShot, care reduce efectul de tremur al aparatului foto, oferind imagini mai clare la fotografiile realizate din mână. În plus, noul model  este dotat cu un dispozitiv de acționare liniar, care permite focalizarea automată rapid, fluent și fără zgomot. De asemenea, obiectivul este rezistent la praf și umezeală, pentru o funcționare optimă în condiții nefavorabile.

Noul obiectiv Sony telephoto zoom FE 70-300mm F4.5 – 5.6 OSS va fi disponibil în Europa începând cu luna aprilie, la un preț de aproximativ 1.450 de euro.

Obiectivul prime FE 50mm F1.8

obiectiv prime 50mm f 1.8

Datorită greutății mici de doar 192g, noul obiectiv fix Sony FE de 50mm F1.8  oferă o combinație optimă între performanță, dimensiune și preț, fiind recomandat fotografilor amatori și videografilor care doresc să un obiectiv cu diafragmă mare la un preț convenabil.

Obiectivul dispune de un design optic nou, care include un element asferic care reduce formele de aberație, rezultând imagini clare. În plus, acesta dispune de o deschidere circulară de maxim F1.8, care produce un efect plăcut de bokeh și îi permite subiectului să iasă în evidență pe un fundal blurat. Pentru o rezistență sporită, noul obiectiv prime este construit cu montură din metal solid.

Obiectivul Sony FE 50mm F1.8 va fi de asemenea disponibil în Europa în luna aprilie, la un preț de aproximativ 300 de euro.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x