Thursday, April 25, 2024

Tigani SNOPITI IN BATAIE pentru ca ascultau MANELE intr-un autobuz – VIDEO

Must Read

Doi țigani au fost snopiți în bătaie, într-un mijloc de transport în comun, după ce au refuzat să dea mai încet manelele pe care le ascultau la un telefon mobil.

Totul s-a petrecut într-un autobuz de pe linia 41 din București, în această dimineață, după ce un tânăr le-a cerut țiganilor să oprească muzica. Iritați, ‘muzcanții’ i-au cerut tânărului să își vadă de treabă ‘dacă nu vrea să o pățească’.

Citeste si: “Revansa manelistilor” din tramvaiu 41

Scandalul a degenerat într-o încăierare, iar cei doi țigani au fost luați la bătaie. Întreaga scenă a fost filmată de un martor care a urcat apoi imaginile pe Facebook.

UPDATE. Reprezentanții Poliției Capitalei anunță că s-au autosesizat în cazul celor patru tineri surprinși într-un vagon al tramvaiului 41, în timp ce se băteau după ce inițial s-au certat pe motiv că doi dintre ei, cetățeni de etnie romă, ascultau manele.

- Advertisement -

Astfel, la nivelul instituției a fost deschis un dosar penal în care se fac acum cercetări pentru fapte de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reprezentanții Poliției Capitalei le ‘recomandă persoanelor implicate în incidentul violent să se prezinte la sediul Brigăzii pentru transport public de suprafață pentu lămurirea situației’.

Atenție! Scene de violență fizică și limbaj explicit!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x