Thursday, March 28, 2024

Petrom a vandut anul trecut cafele si sendvisuri de 500 mil. Euro

Must Read

Petrom, cel mai mare vânzător de benzină şi motorină din România, a înregistrat anul trecut încasări de circa 2,2 mld. lei (500 de milioane de euro) din produsele şi serviciile non-oil, segment care a ajuns unul dintre cele mai importante elemente de diferenţiere din retailul de carburanţi.

Cu o reţea de peste 550 de benzinării, Petrom poate fi considerat cel mai mare proprietar de mici supermarketuri, compania petrolieră reuşind să genereze prin acest segment încasări mai mari decât francezii de la Cora, de exemplu, un business activ pe piaţa locală prin intermediul a 11 hipermarketuri.

„În 2015, cifra de afaceri obţinută din comercializarea produselor complementare exprimată în lei a reprezentat 15% din cifra de afaceri totală a activităţii de comerţ cu amănuntul, în creştere cu 8% comparativ cu anul anterior, reflectând îmbunătăţirea performanţei şi rezultatul implementării conceptului shop-inshop şi al altor parteneriate strategice”, se arată în raportul anual al companiei petroliere.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x