Wednesday, April 24, 2024

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 iulie 2016

Must Read

Horoscop-Mihai-Voropchievici-4-10-iulie-2016-1-770x470

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 iulie 2016: Cele mai importante previziuni ale numerologului. Ce se intampla cu fiecare zodie.

BERBEC

Vei fi foarte activ si nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ce se intampla in jurul tau. Saptamana care vine iti aduce o serie de surprize in plan amoros.

- Advertisement -

TAUR

Trebuie sa te mai temperezi putin, sa te mai relaxezi. Vin perioade fantastic de bune. Cele mai bune semne vin de la locul de munca, asa ca pregateste-te pentru tot ce e mai frumos.

GEMENI

Pune problemele deoparte. Pregateste-te pentru o saptamana fantastica

RAC

Vei castiga pe toate planurile. Ai tras lozul castigator atat la capitolul financiar cat mai ales la cel amoros. Nu iti pierde speranta de mai bine nicio clipa.

LEU

Apar fertilitatea si belsugul. Toate visele tale se vor implini. Trebuie sa fii foarte atent la ce misuna in jurul tau pentru ca pot aparea cativa carcotasi.

FECIOARA

Esti nerabdatoare sa primesti toate lucrurile bune. Surprizele placute pot aparea, asa ca nu forta deloc mana norocului.

BALANTA

Esti protejat de divinitate. Nu trebuie sa iti faci griji in nicio privinta. Obisnuieste-te cu aceasta perioada buna, chiar daca iti vine greu sa crezi ca a iesit soarele pe strada ta.

SCORPION
Nu mai avea senzatia ca ti se face numai farmece. Vei fi protejat de astre impotriva tuturor fortelor malefice din Univers.

SAGETATOR

Vei avea o saptamana cu ceva probe de incercare. Trebuie sa te inarmezi cu tarie si hotarare. Determinarea poate face din tine un personaj popular pentru cei din jur.

CAPRICORN

Incepi sa primesti vesti buni, bani si cadouri. Fa bine si scoate-ti familia la o iesire. Nevoia de sta in sanul familiei va fi mai puternica decat in orice alt moment.

VARSATOR

Vei da lovitura, caci iti doresti de mult asta. Se produce un salt calitativ in existenta ta. Vei vedea altfel lucrurile, iar oamenii vor fi alaturi de tine in tot ce iti propui.

PESTI

Se anunta o dragoste noua, pasionala. Esti avantajat in sectorul amoros mai puternic ca oricare alt semn zodiacal. Te asteapta multe surprize placute in Casa Iubirii. Afectiunea nu lipseste sub nicio forma.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x