Thursday, March 28, 2024

Foloseste aplicatia UNTOLD la festival

Must Read

Nu ți-ai luat încă bilet la Untold? Să zicem că ai noroc. Deși festivalul începe în mai puțin de o săptămână te anunț că mai sunt bilete disponibile pe care le poți achiziționa cu ajutorul aplicației Untold.

A fost lansată zilele acestea și este cea mai bună modalitate de a-ți programa aventura dar și de a urmări îndeaproape tot festivalul. Aplicația te va ajuta în primul rând cu informații despre oraș: transport în comun, obiective turistice și locuri de interes. Cel mai interesant feature al aplicației este faptul că vei putea realiza un line-up propriu. Adică, din lista artiștilor tu îi vei selecta pe cei favoriți și aplicația  va face o listă specială cu ei. După aceea, vei fi anunțat când artistul va urca pe scenă și locul unde va avea loc prestația acestuia.

Și ca filmulețe din timpul festivalului să fie postate mai repede participanții la festival se vor bucura de internet de mare viteză, gratuit, pe toată perioada evenimentului.

Poți descărca aplicația din AppStore sau GooglePlay.

- Advertisement -

Cum te ajută aplicația UNTOLD?

-Poți ținte pasul cu artiștii preferați construind un line-up propriu;

-Poți urmări programul pe zile și pe scene;

-Poți găsi punctele de interes mai ușor cu ajutorul hărții festivalului;

-Poți găsi lista artiștilor și poți să îi urmărești pe conturile personale de Facebook, Twitter și chiar Youtube

-Poți găsi informații folositoare despre orașul Cluj-Napoca

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, W&W, Nervo, Ummet Ozcan, Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz și Yokoo, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x