Thursday, March 28, 2024

Profitul net pe primul semestru al dezvoltatorului imobiliar Transilvania Constructii a urcat cu 20%

Must Read

Transilvania Construcții, compania de dezvoltare imobiliară deținută de Andrei Timofte și de tatăl său Mircea Timofte, a avut pe primul semestru al acestui an un profit net de 3,1 milioane de lei (690.000 euro) cu 20% mai mare față de câștigul de 2,6 milioane de lei (580.000 de euro) înregistrat în perioada similară a anului trecut.

Cifra de afaceri raportată pe primul semestru al anului de Transilvania Construcții a fost de 10,4 milioane de lei (2,33 milioane de euro) mai mică cu 7% față de cele 11,2 milioane de lei (2,51 milioane de euro).

Pachetul majoritar de acțiuni al companiei este deținut de Andrei Timfte (55,5%) și de Mircea Timofte (35,6%), iar un pachet de 3,75% este controlat de Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului.

Firma este listată la Bursa de Valori București, unde avea vineri o capitalizare de piață de 28,7 milioane lei (6,44 milioane euro).

- Advertisement -

Printre proiectele dezvoltate de Transilvania Construcții se numără Dorobanților Residence din Cluj-Napoca, cu 110 apartamente, și Parc Logistic Transilvania.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x