Thursday, March 28, 2024

Teraplast Bistrita ramane subevaluata. Actiunile au potential de crestere între 17% si 34%

Must Read

Acţiunile Teraplast Bistriţa (TRP), cel mai mare procesator de PVC de pe piaţa locală, prezintă un po­tenţial de creştere între 17% şi 34% în perioada ur­mă­toare, iar re­lativ la com­petitorii euro­peni com­pa­nia ră­mâne în continuare sub­eva­luată, potrivit unui ra­port al BT Capital Part­ners.

Acţiu­nile TRP afişau ieri 0,439 lei, iar ana­liştii consideră că aceste ar putea să se situeze în perioada ur­mă­toare între 0,508 lei şi 0,584 lei.

Grupul Teraplast a ra­por­tat pentru primul se­mes­tru afaceri în creştere cu 17,5%, la 193 mil. lei şi un profit net de 19 mil. lei, cu 52% mai mare faţă de prima ju­mă­tate din 2015.

Evoluţia vânzări­lor a fost susţinută de dinamica pieţei lo­cale a construcţiilor, cât şi de ex­porturile mai mari (40 milioane de lei, în creştere cu 28%).

- Advertisement -

„Incertitudinile legate de deblo­carea fondurilor destinate proiectelor de infrastructură de mediu ar putea afecta negativ segmentul de instalaţii şi amenajări, cel mai mare ca dimen­siune a afacerii şi cel mai pro­fitabil“, scrie în ra­portul BT Capital Partners.

4-teraplast

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x