Friday, March 29, 2024

Asus lanseaza ultrabook-ul ZenBook UX330UA in Romania

Must Read

Producătorul taiwanez Asus anunță disponibilitatea pe piața românească a celui mai nou reprezentant al seriei ZenBook, modelul UX330UA.

ZenBook UX330UA este un ultrabook cu ecran de 13,3 inch. Deși păstrează, în linii mari, același design ca modelul anterior, UX330UA este mai subțire cu 15%, conform producătorului, având o grosime de 13,5 mm.

Noul model, care cântărește 1,2 kg, păstrează în designul său temele Zen, care au inspirat întreaga imagine a seriei ZenBook de ultrabook-uri a celor de la Asus. Producătorul susține că toată carcasa produsului este șlefuită dintr-o singură bucată de aluminiu.

În ceea ce privește dotările tehnice, utilizatorii vor alea de ales între un ecran cu rezoluție QHD (3200 x 1800 pixeli) și unul full HD, între un procesor Intel i7 sau i5 din generația a șasea și între un SSD de 256 GB sau unul de 512 GB.

- Advertisement -

În ceea ce privește bateria, element deosebit de important pentru un portabil, Asus susține că versiunea cu procesor Core i5 și ecran full HD oferă până la 12 ore autonomie. Pentru varianta cu Core i7 și ecran cu rezoluție QHD, acesta va fi mai mică.

Prețurile pentru noul ZenBook UX330UA încep de la 4.300 lei pentru cea mai modestă versiune.

asus-zenbook-ux330ua-specificatii

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x