Thursday, March 28, 2024

Ce e INTERZIS sa faci imediat dupa o partida de sex

Must Read

Întotdeauna am crezut că ceea ce facem după o partidă de amor este la fel de important ca ceea ce facem înainte de ea sau în timpul ei.

Pentru că toate lucrurile au nevoie de un început “etern” şi de un sfârşit temporar, pentru că mintea noastră trăieşte în acelaşi timp cu sufletul şi cu trupul nostru, pentru că o femeie, dar şi un bărbat sunt supuşi gafei – e bine să avem în minte câte o schemă cu ce ar trebui sau ce nu ar trebui să facem în anumite situaţii.

Nu trebuie să ne lăsăm pradă automatismelor, este interzis în dragoste, amor, sex să facem altceva în afară de ceea ce ne dorim sau ceea ce ne spune instinctul sau chimia cu celălalt. Însă, e bine să conturăm în minte ceea ce în general s-a dovedit că deranjează sau îl face să sufere pe cel pe care nu am vrea decât să îl vedem fericit.

Aşadar, când vrei să te bucuri de tot ce implică sexul, nu te ridica imediat şi în goana luminii nu te îndrepta spre baie unde să îţi faci igiena imperios necesară.

- Advertisement -

L-ai/ai flata-o atât de mult dacă i-ai atinge în continuare corpul, dacă i-ai atinge părul în timp ce ai sta la poveşti cu el/ea sau dacă pur şi simplu i-ai respira în piept în timp ce vă ţineţi în braţe.

Dacă te-ai ridica imediat de lângă el e acelaşi lucru cu a-i spune că vrei să scapi de orice urmă ţi-a lăsat-o pe trup, o ofensă greu de descris.

Nu te lăsa pradă unei discuţii telefonice lungi (indiferent cine e sau ce importanţă are persoana care se află de partea cealaltă a firului) – deconectarea bruscă de partener şi atenţia îndreptată către altceva, care nu are nicio legătură cu el, trădează în primul rând superficialitatea sentimentelor sau chiar superficialitatea ta în general, ca om.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x