Friday, March 29, 2024

eMAG organizează Black Friday pe 18 noiembrie

Must Read

eMAG.ro anunță că va organiza ediția a șasea a Black Friday pe 18 noiembrie 2016, la eveniment urmând să participe și cele peste 2.000 de magazine listate pe eMAG Marketplace, a anunțat retailerul online.

”Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut”, a declarat Tudor Manea, director general al eMAG România.

Produsele disponibile în oferte vor fi televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă.

Black Friday a fost organizată pentru prima oară în România de eMAG în 2011.

- Advertisement -

eMAG.ro este cel mai mare retailer online din România, cu afaceri de 1,7 miliarde de lei în 2015, în urcare cu 36,4% față de anul precedent, și este administrat de Dante International. Acționarii companiei sunt grupul sud-african Naspers și omul de afaceri Iulian Stanciu.

Dante International are ca acționari pe Intervision (Services) Holdings BV (Olanda), o companie deținută de grupul sud-african Naspers, cu o participație de 77,44%, și Iulian Stanciu – 22,56%.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x