Friday, March 29, 2024

Geely, proprietarul Volvo, lanseaza un nou brand global, Lynk&Co

Must Read

Producătorul auto chinez Geely, proprietarul Volvo, lansează joi primul model al unui nou brand global, Lynk&Co, un SUV compact cu care speră să atragă clienții urbani datorită unei aplicații care permite proprietarilor închirierea vehiculului, atunci când nu au nevoie de el, transmite Reuters.

Lansarea unui nou brand face parte din eforturile Geely de creștere a atractivității vehiculelor sale. SUV-ul va fi disponibil pe piața chineză de anul viitor, urmând să intre la vânzare în Europa și Statele Unite în 2018, scrie News.ro.

Vehiculul, numit ”01”, va fi primul model bazat pe platforma CMA (Complex Modular Architecture) dezvoltată de Geely și Volvo, compania suedeză cumpărată de grupul chinez acum șase ani.

Geely țintește clienții pasionați de tehnologie. Proprietarii noilor SUV-uri vor putea să le închirieze altor persoane prin folosirea aplicației Lynk & Co și a unei chei digitale transferabile, a declarat Alain Visser, vicepreședinte la Lynk & Co.

- Advertisement -

Creșterea economiei chineze este cea mai lentă din ultimul sfert de secol, dar Geely a depășit anul trecut rata de creștere a industriei auto și a redresat Volvo.

Obiectivul companiei este ca vehiculele sub marca for Lynk & Co să concureze cu automobilele fabricate de General Motors în colaborare cu SAIC Motor, au spus persoane apropiate situației.

Potrivit Geely, vehiculul care va fi prezentat la Berlin va avea un preț competitiv, care va fi stabilit în mod unitar pentru toate piețele. Lynk & Co va controla atât relațiile cu clienții cât și canalele de distribuție. Grupul chinez nu a precizat însă nivelul prețului.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x