Tuesday, March 19, 2024

Nokia a inregistrat pierdere trimestriala pentru a treia oara consecutiv, de 125 milioane de euro

Must Read

Nokia a înregistrat pierdere în trimestrul încheiat pe 30 septembrie, pentru a treia oară consecutiv, de 125 de milioane de euro, după un profit net de 152 de milioane de euro în urmă cu un an, din cauza vânzărilor slabe de echipamente pentru rețele și a costurilor legate de preluarea Alcatel-Lucent, relatează MarketWatch.

Compania finlandeză a mai anunțat joi că va continua să își extindă portofoliul de produse pentru a compensa declinul de pe piața infrastructurii mobile. Informațiile au dus la scăderea acțiunilor Nokia cu până la 7%.

Veniturile au crescut puternic, la 5,89 miliarde de euro, de la 3,04 miliarde de euro în urmă cu un an, reflectând achiziția Alcatel-Lucent.

În condițile încetinirii pieței echipamentelor de telecomunicații și a concurenței intense provenite din Asia, rezultatele obținute de Nokia în trimestrul al treilea indică o tendință la nivelul secteoului, după ce și producătorul suedez de echipamente de rețele Ericsson a raportat săptămâna trecută o pierdere trimestrială de 233 de milioane de coroane suedeze (26,1 milioane dolari).

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x