Friday, March 29, 2024

​Vrancart Adjud: profit net de 16,7 mil. lei la 9 luni, mai mare cu 30%. Afacerile cresc cu 10% la 167 mil. lei

Must Read

Producătorul de carton ondulat Vrancart Adjud (VNC) a avut pentru primele nouă luni un profit net de 16,7 mil. lei, mai mare cu 30% faţă de aceeaşi perioadă din 2015, în timp ce afacerile au crescut cu 10% la 166,7 mil. lei.

Soldul numerarului şi echivalentelor de numerare la 30 septembrie 2016 este pozitiv, de 4,6 mil. lei.

“Creşterea numerarului faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent se datorează în principal contractării de noi credite pentru finanţarea proiectelor de investiţii ale companiei”, menţioneaze Vrancart Adjud, care are 159 mil. lei capitalizare.

La cea mai recentă şedinţă de tranzacţionare cu acţiuni VNC, de astăzi, preţul afişat era de 0,184 lei, asemănător cu cel din şedinţa precedentă.

- Advertisement -

De la începutul anului au fost efectuate 8.700 de tranzacţii cu acţiuni VNC în valoare de 6,5 mil. lei. Preţul acţiunilor a crescut cu 53%.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x