Tuesday, March 19, 2024

Black Friday in imobiliare: Cumperi un apartament si primesti bucataria echipata complet

Must Read

Promoția de Black Friday a Grünenpark, prezentat în exclusivitate de compania ESOP Consulting se va lansa chiar vineri 18 noiembrie, în cadrul Salonului Imobiliar București, ce se va desfășura la Palatul Parlamentului.

Potențialii cumpărători de apartamente vor avea la dispoziție o lună pentru a realiza tranzacția și a beneficia de promoția Black Friday 2016, prin care primesc bucătăria complet mobilată si echipată.

Ansamblul Grünenpark este amplasat în cartierul Drumul Taberei, prevede construirea a 85 de apartamente, în trei etape, de la garsoniere și apartamente de două camere, cu suprafețe între 37 și 65 mp, care se încadrează în programul Prima casă, la apartamente de trei și patru camere, cu suprafețe cuprinse între 76 mp și 135 mp.

„Evenimentul de Black Friday coincide în acest an cu prezența noastră la un salon imobiliar, chiar în acest weekend așa că am decis împreună cu dezvoltatorul să le dăm cadou cumpărătorilor noștri bucătăria complet mobilată și echipată. Aceștia au la dispoziție două modele de amenajare a bucătăriei, din care pot alege și le facem cadou de la mobilierul în sine, până la plită, cuptor pe gaz și hotă”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International Modelele de mobilier oferite de Black Friday 2016 la apartamentele Grünenpark

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x