Thursday, March 28, 2024

eMAG dezvaluie 10 dintre miile de oferte de care poti profita de Black Friday la eMAG

Must Read

Spui Black Friday, spui eMAG! Magazinul online s-a pregătit cu oferte spectaculoase, menite să împlinească visul fiecăruia, de la mic la mare. De la televizoare, telefoane, laptopuri și electrocasnice până la produse pentru îngrijirea copiilor, toate așteaptă noii proprietari.

Iată care sunt doar 10 dintre miile de oferte de care poți profita de Black Friday la eMAG:

Așa cum și-a obișnuit clienții, de Black Friday eMAG scoate la vânzare noi produse surpriză, dintre care unele în premieră. eMAG vinde bilete pentru două dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România: Electric Castle și Summer Well. 11,000 de bilete la Electric Castle și 10,000 de bilete la Summer Well, la prețuri early bird, vor putea fi cumpărate pe 18 noiembrie de fani, dar și de amatorii de muzică bună.

În plus, 2500 de bilete pentru cea mai mare petrecere de Revelion indoor din România, ”Huge Year’s Eve” de la Romexpo, vor fi disponibile de Black Friday la eMAG.

- Advertisement -

Pentru iubitorii de mare și soare, oferta eMAG pentru Black Friday 2016 include și 48 de pachete turistice la mare pentru sezonul 2017, cu discounturi care pornesc de la 28%.

„În fiecare an, de Black Friday, am adus în ofertă un produs inedit, care să arate că online se poate vinde şi cumpăra orice. Am pregătit 1.000.000 de produse la reducere și, așa cum v-am obișnuit, încă o surpriză pe care o veți descoperi mâine dimineață”, declară Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 15 ani investește constant în servicii care ajută clienții să economisească timp și bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x