Friday, March 29, 2024

Producatorul de motoferastraie STIHL isi lanseaza in Romania colectia de îmbracaminte – Urban Lumberjack

Must Read

Producătorul german de motoferăstraie STIHL lansează și în România colecția de îmbrăcăminte – Urban Lumberjack – inspirată din lumea tăietorilor de lemne și a motoutilajelor.

Colecția de îmbrăcăminte STIHL este dedicată tinerilor cu un spirit urban puternic și este formată din tricouri, șepci, hanorace, jachete și accesorii. Urban Lumberjack are și o dimensiune “nature”, pentru iubitorii de drumeții care conține jachete, veste, sepci, căciuli, genți, rucsace și cuțite pliabile STIHL.

STIHL a lansat prima colectie din linia Urban anul trecut, dar compania a avut întotdeauna componenta activă pentru fani (sepci, jachete, tricouri, bocanci).

“Lansarea acestei colecții, vine dintr-o experiență pe care compania STIHL o are deja în îmbinarea dintre zona de fashion și cea a tăietorilor de lemne, și anume colecțiile îmbrăcăminte dedicate fanilor Timbersports. Această disciplină are milioane de fani în întreaga lume, iar țara noastră face parte deja din acest club, având chiar o echipă națională care ne va reprezenta la mondialele de luna viitoare de la Stuttgart. Din această experiență a luat naștere și colecția Urban Lumberjack, care sperăm să prindă în special la tinerii nonoconformiști, care doresc să fie originali, mai ales că aceste piese sunt în serie limitată și se pot procura doar din magazinele distribuitorilor STIHL”, a declarat Ioan Ghineț, coordonator PR al STIHL.

- Advertisement -

Potrivit STIHL, dacă unele din produse nu sunt găsite fizic în magazine, ele pot fi comandate. Prețurile pentru colecția Urban Lumberjack pornesc de la 65 lei un maieu hot saw, 90 lei, 230 lei ochelari cu rama de lemn, 195 lei hanorac, 390 lei jacheta și 465 lei vesta.

Colectia este disponibila în toată rețeaua mondială STIHL, din peste 160 de țări. Anul acesta compania împlinește 90 de ani, fiind înființată în 1926 de Andreas Stihl în Stuttgart. STIHL România este o companie deținută 100% de firma mamă și a fost înființată în 1997. În prezent STIHL România importă motounelte sub brandurile STIHL și VIKING.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x