Thursday, March 28, 2024

SIF Hoteluri Oradea, dublare a cifrei de afaceri la 9 luni si pierderi de 2,27 milioane lei

Must Read

Fosta societate Calipso Oradea continuă să aducă pierderi pentru acționarul majoritar SIF Banat Crișana. Rezultatul negativ de 2,27 milioane lei de la 9 luni este similar cu cel de la finele primului semestru. Compania și-a dublat cifra de afaceri nete, la 15,27 milioane lei, de la 7,69 milioane lei.

SIF Hoteluri (CAOR) – fosta societate Calipso Oradea, adusă la cota Bursei de Valori București în mai 2012 de acționarul majoritar cu 99% din titluri, SIF Banat Crișana (SIF1) – și-a dublat cifra de afaceri netă în primele 3 trimestre la 15,38 milioane lei, față de cea de 7,79 milioane lei în perioada similară a anului trecut. În același interval, cheltuielile din exploatare s-au majorat cu 56,39%, la 17,50 milioane lei, față de 11,19 milioane lei.

Pierderile au fost reduse la 2,27 milioane lei, de la 3,64 milioane lei în primele 9 luni ale lui 2015. Rezultatul negativ a fost de 2,20 milioane lei la primul semestru.

La începutul lunii iunie, într-un interviu acordat pentru Profit.ro, președintele SIF Banat Crișana, Bogdan Drăgoi, nu se declara îngrijorat de pierderea din primul trimestru al acestui an de 1,57 milioane lei. El spunea că sunt pierderi financiare, contabile. El era încrezător în activitatea noului manager și se aștepta ca activele societății să producă mai mult. „Eu cred că va funcționa”, spunea șeful SIF1 despre procesul de restructurare.

- Advertisement -

SIF Hoteluri este listat la cota Bursei de Valori București unde se tranzacționează sporadic și pe volume derizorii, de cele mai multe ori sub 50 de lei pe zi. La ultima cotație de 2,30 lei/acțiune, din sesiunea de la BVB din 22 iunie, compania are o capitalizare de piață de 73,93 milioane lei (16,37 milioane euro).

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x