Friday, March 29, 2024

Cine este Sevil Shhaideh, propunerea lui Dragnea pentru functia de premier

Must Read

Sevil Shhaideh este numele pe care Liviu Dragnea i l-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis miercuri, la consultarile de la Cotroceni.

Shhaideh a fost ministru al Dezvoltarii in 2015 si, anterior, secretar de stat in acelasi minister. Desi Dragnea anuntase ca cel pe care il va propune este membru PSD “si nu de ieri de azi”, Shhaideh a intrat in partid in iunie 2015, la scurt timp dupa ce a fost numita in Cabinetul Ponta.

De altfel, momentul in care a fost depus juramantul in functia de ministru a fost unul inedit, ea jurand cu mana pe Coran si nu pe Biblie, pentru ca este de religie musulmana.

Ironia este ca Shhaideh a ajuns la Ministerul Dezvoltarii dupa ce Liviu Dragnea a demisionat din functie dupa ce Inalta Curte il condamnase in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului. Acum, ea este cea pe care Dragnea o propune premier, dupa ce el nu a putut aspira la aceasta functie in urma condamnarii definitive in dosarul respectiv.

- Advertisement -

Vezi aici declaratia lui Dragnea de la Cotroceni si ce reactii a starnit pe scena politica propunerea lui Shhaideh in functia de premier

Sevil Shhaideh este absolvent de ASE, are un master in managementul Proiectelor de Afaceri obtinut in 2007 la Universitatea Ovidius din Constanta si este “expert in activitatea administratiei publice locale, avand o experienta de aproximativ 20 de ani in calitatea de functionar public al Consiliului Judetean Constanta”, unde a detinut in perioada 2007-2012 functia de Director General la Directia Generala de Proiecte.

In 2011, Liviu Dragnea a fost martor la nunta lui Sevil Shhaideh. Presa anunta in 2015 ca Dragnea fusese nas de cununie, insa, in religia musulmana nu exista termen de nas, ci de martor.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x