Thursday, March 28, 2024

MILIARDARII Europei au ajuns in Romania! Ion Tiriac incepe MACELUL la Balc!

Must Read

Marii MILIARDARI ai Europei au ajuns in Romania! Tiriac incepe MACELUL la Balc! Pe domeniul de la Balc, timp de două zile, se vor auzi focuri de armă.

Este al 11-lea an în care se organizează vânătoarea de mistreți, iar oaspeţii de seamă au ajuns de miercuri seară cu avioanele private, pe aeroportul din Oradea.

Creatorul de modă italian Stefano Ricci, prinţul Dimitrie Sturdza, dar şi moştenitorul imperiului Porsche vor participa, la fel ca în anii trecuţi, anunta romaniatv.net.

Vânătoarea de mistreţi, crescuţi special pe cele peste 1.000 de hectare ale domeniului, se organizează de obicei în trei reprize. Special sunt tocmiţi săteni cu ziua, pentru a ajuta la goana vânatului.

- Advertisement -

Vânătoarea organiztată an de an la Balc este văzută ca un adevărat măcel de mii de români. În anii trecuţi, mai multe ONG-uri au protestat în faţa domeniului.

Acţiunea nu este considerată a fi vânătoare pentru că, spun ele, animalele se învârt într-un mediu îngrădit chiar dacă vorbim de o suprafaţă de teren de peste 1.500 de hectare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x