Thursday, March 28, 2024

Actiunile Nuclearelectrica sunt la maximul din vara lui 2016. „Au iesit din nivelul de acumulare“

Must Read

Acţiunile Nuclearelectrica (SNN), singurul producător de energie nu­cleară din România, au închis pe 23 ia­nuarie la maximul din vara anului 2016 încoace, la 5,25 lei, evoluţie deter­mi­nată în mare parte de consumul mai mare de energie electrică din ultima pe­rioadă de timp, care a urcat preţul energiei.

Iar un preţ mai mare plătit de con­sumatori la energie ar putea însemna business mai mult pentru compania cu 1,6 mld. lei capitalizare, acest lucru fiind deja anticipat de unii investitori.

Nuclearelectrica îşi va publica pe 15 februarie rezultatele financiare preliminare pentru anul 2016, dar efectele financiare ale vremii geroase care a caracterizat luna ianuarie vor putea fi văzute în raportul aferente pri­mului trimestru, care va fi publicat în luna mai.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x