Friday, March 29, 2024

Conpet Ploiesti incheie un contract de 271 milioane de lei cu OMV Petrom

Must Read

Transportatorul de țiței prin conducte Compet a semnat astăzi un contract de servicii până la finalul anului cu OMV Petrom, valoarea acestuia ridicându-se la 271,35 milioane lei.

Compania Conpet Ploiești (COTE) a încheiat astăzi un contract de servicii de transport țiței în țară și de export cu OMV Petrom. Suma ce urmează să fie achitată de cea mai mare companie petrolieră românească se ridică la 271,35 milioane lei (60,19 milioane euro) și acoperă perioada 1 februarie – 31 decembrie 2017, conform notificării Conpet către Bursa de Valori București pe a cărei platformă sunt listate ambele societăți contractante.

Transportatorul de țiței prin conducte a înregistrat anul trecut, conform raportării preliminare prezentate astăzi venituri din exploatare de 412,45 milioane lei și un profit net de 64,36 milioane lei, foarte aproape de parametrii financiari ai lui 2015.

Titlurile Conpet urcpă la Bursă cu 2 ore înaintea închiderii ședinței de tranzacționare cu 0,67%, până la prețul de 90,00 lei/acțiune, pe volume echivalente cu aproximativ 832.000 de lei, conform platformei de tranzacționare a IFB Finwest. La această cotație, capitalizarea bursieră a companiei este de 779,17 milioane lei (172,85 milioane euro).

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x