Thursday, March 28, 2024

Vector Watch s-a vandut catre americanii de la Fitbit

Must Read

Compania Vector Watch va fi preluată de Fitbit şi încheie astfel un parcurs rezonabil pe piaţa de gadgeturi purtabile. A lansat două produse şi a oferit autonomie de 30 de zile, o premieră pentru piaţă

Fitbit încearcă să îşi consolideze poziţia pe piaţa dispozitivelor purtabile şi face asta prin preluări de companii mai mici.

Întâi a fost Pebble, acum e Vector Watch. Cea din urmă e fondată de români, are sediul la Londra şi are director străin (Joe Santana). Ceasurile vor continua să funcţioneze, garanţiile sunt valabile, iar echipa de dezvoltare va fi integrată în Fitbit. Gecad Ventures a vândut pachetul de acţiuni din Vector către Fitbit.

Astfel, compania americană cu sediul în San Francisco va avea toată proprietatea intelectuală, partea de software fiind cea mai importantă.

- Advertisement -

„Suntem încântaţi să anunţăm că ne alăturăm Fitbit, liderul dispozitivelor purtabile conectate din domeniul sănătăţii şi fitnessului. Platforma software şi echipa vor face parte din Fitbit. Vom construi împreună noi produse, funcţionalităţi şi experienţe, încorporând tehnologia noastră şi cunoştinţele în comunitatea globală Fitbit”, se arată pe site-ul Vector citat de Start-up.ro.

Vor mai fi lansate noi modele Vector? La finalul mesajului de pe site, compania anunţă că primele două vor fi şi ultimele.

„Viitoare actualizări de hardware nu vor mai exista. Produsele Luna, Meridian şi BMW i Limited Edition vor fi disponibile spre cumpărare la retaileri”.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x