Tuesday, April 16, 2024

Batranul care da peste cap tot ceea ce stiai despre un stil de viata sanatos

Must Read

Știința a susținut întotdeauna că un stil de viață sănătos înseamnă o viață prelungită. O dietă bogată în proteine și săracă în carbohidrați și grăsimi este considerată a fi ideală pentru o viață sănătoasă și lungă.

Mai mult decât atât, medicii susțin că fumatul unei țigări „scurtează” 11 minute din viața cuiva. De asemenea, o dietă bogată în zahăr, produse lactate, precum și consumul de alcool nu va ajuta deloc în a avea o viață lungă.

Dar priviți exemplul unui om care fumează trabucuri, bea cafeaua și mănâncă somn prăjit în fiecare zi. Iar anul acesta împlinește 111 ani, fiind cel mai în vârstă veteran de război, care a servit în timpul celui de-al doilea război mondial.

Richard Overton, cum îl cheamă pe bătrân, își conduce la vârsta asta chiar și mașina și se prezintă pe sine ca o persoană activă.

- Advertisement -

Veteranul de razboi trăiește în prezent în Austin, Texas. Rutina sa zilnică include cafeaua de dimineață, un pahar de whisky și 12 trabucuri pe zi. Odată cu acestea, bătrânul-minune consumă zilnic somn prăjit și înghețată. Singurul medicament pe care îl ia este aspirina. În fiecare zi, Overton are grijă să aibă niște lapte.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x