Thursday, March 28, 2024

Dezvaluiri socante! Planurile secrete ale masoneriei

Must Read

Despre masonerie şi influenţa ei asupra istoriei şi asupra vieţilor noastre s-a mai scris şi se va mai scrie.

Datorită faptului că este o societate secretă, a cărei putere se bazează, printre altele, tocmai pe acest fapt, demersul e riscant, însă cu puţină înţelepciune şi intuiţie, bazându-ne pe fapte şi declaraţii din ambele tabere, pro şi contra, se pot obţine informaţii importante, fundamentale despre locul, rolul şi influenţa acestei importante organizaţii mondiale asupra destinelor noastre.

Multe din acţiunile şi faptele masonilor sunt aparent benefice, dar aceasta este doar o aparenţă: din păcate, ele au ca scop şi efect crearea unui paravan şi a unei legitimităţi cât mai confortabile în spatele căreia elitele masoneriei să-şi poată desfăşura nestingherite activităţile malefice la o scară mult mai largă. Unele din acţiunile masoneriei (de exemplu anumite acţiuni de caritate) sunt ca nişte măşti foarte bine pictate care au rolul de a orbi omul şi astfel de a nu mai fi atent la ceea ce se ascunde de fapt în spatele lor.

Mă voi raporta la doi autori reprezentativi în domeniu pentru noi românii şi anume Jan Van Helsing şi Olimpian Ungherea. Primul este un foarte talentat scriitor anti-masonic, iar al doilea un nu mai puţin talentat scriitor român, mason şi auto-declarat „cronicar” al faptelor „Iluminaţilor” din România (un aşa numit triumvirat, din care fac parte, Baronul, Benedictinul şi Profetul, acesta din urmă fiind în mod evident binecunoscutul Silviu Brucan). Pentru cine nu a aflat încă, „Iluminaţii” sunt declaraţi, în general, de către toţi cei care studiază fenomenul masonic, ca fiind vârful piramidei masonice, cei care conduc întreaga organizaţie.

- Advertisement -

Ceea ce mi se pare cu adevărat remarcabil este faptul că cei doi autori amintiţi recunosc aceleaşi fapte care se pun pe seama masoneriei însă, aşa cum am mai spus, privite din perspective diferite ele par a fi, în primul caz malefice, iar în cel de-al doilea, neutre, rele dar „necesare” sau chiar benefice.

De altfel Olimpian Ungherea chiar face o foarte interesantă descriere a principiului răului în manifestare ajungând la concluzia că acesta trebuie să fie controlat. Şi cine să-l controleze mai bine decât, aţi ghicit, masoneria! Şi cum controlează masoneria răul? Vom vedea ceva mai încolo…

ACELEAŞI FAPTE, DOUĂ INTERPRETĂRI

De o bună bucată de vreme puterea financiară mondială a fost acaparată de o mâna de oameni. Aceştia, implicaţi în afaceri bancare(cămătărie) au pus treptat mâna pe averi fabuloase dobândind astfel o influenţă din ce în ce mai mare asupra politicii statelor Vest Europene, iar mai apoi Nord Americane.
De altfel chiar Olimpian Ungherea recunoaşte, în faimoasa sa carte „Clubul Cocoşaţilor”, în capitolul în care Baronul, şeful triumviratului „Iluminaţilor” români, îl iniţiază pe Daion Doroga (pseudonimul pentru Adrian Năstase) în tainele puterii din umbră, că banul este poate cea mai mare descoperire a omului şi, în acelaşi timp poate cel mai mare blestem pe capul lui.

În acest sens cei doi autori sunt în acord deplin. Există o structură mondială secretă, masoneria, care s-a dezvoltat pe parcursul ultimelor câteva secole şi care include în rândurile sale o mare parte din factorii de decizie şi de putere ai lumii actuale. La vârf această structură este dirijată de marea finanţă mondială. Scopul declarat al acesteia este acapararea puterii politice a întregii lumi (bineînţeles acest scop poate fi cosmetizat şi ambalat în cuvinte precum „uniune”, „federaţie”, „republică mondială”, „democraţie globală”, „noua ordine mondială”, etc, însă, în esenţă, rămâne acelaşi).

Cu mândrie, ei, masonii, recunosc că evenimente istorice remarcabile precum revoluţia franceză, revoluţiile de la 1848 din toată Europa, sau, în cazul României, Unirea Principatelor de la 1859, marea unire de la 1918 şi multe altele sunt iniţiate şi dirijate din umbră de către ei. În general ei se mândresc cu deţinerea puterii financiare şi politice cvasi-absolute de vreo 100 de ani încoace (însă în mod oficial ei spun că sunt doar o inofensivă asociaţie cu scopuri spirituale, care nu are de-a face nimic cu politica!).

RĂZBOAIELE ŞI COMUNISMUL, „CREAŢII MASONICE”

Ce nu le place să fie spus, însă e de notorietate, este că războaiele mondiale sunt tot „opera” lor, comunismul de asemenea, un experiment scăpat de sub control (experiment!, dar cu ce preţ…) şi ar mai fi de adaugat multe alte crime şi „experimente” globale la unele dintre acestea asistând şi noi chiar în ziua de azi (de exemplu construirea Europei unite (pas spre înfăptuirea Lumii unite), războaiele din fosta Iugoslavie (în acest sens îmi aduc aminte de declaraţiile şocante ale răposatului Mare Maestru al masoneriei Române, Dan Amedeo Lăzărescu (şi tatăl vitreg al actualului prim ministru al României, Călin Popescu Tăriceanu), făcute acum câţiva ani în contextul conflictului dintre diferitele loji ale masoneriei române, alimentat din diferite surse şi interese străine României, cum că: „Trebuie sa constat, insa, ca influentele mafiote in aceasta masonerie sunt atat de coplesitoare incat nadejdile mele s-au spulberat.

Iar astazi este evident ca se urmareste haosul si poate destramarea Romaniei.” – declaraţie consemnata de Miruna Munteanu, publicata in ziarul Ziua in Octombrie 1999), înfiinţarea şi susţinerea necondiţionată a statului Israel şi, în context, de războiul pornit pentru „democratizarea” statelor Arabe, războiul biologic nedeclarat declanşat prin „fabricarea” şi răspândirea de noi virusuri generatoare de boli „incurabile” (precum SIDA, SARS, GRIPA AVIARĂ), de înfometarea şi decimare prin neimplicare a Africii negre, de criza economică asiatică de acum câţiva ani, de aşa zisul model Chinezesc, prin care un regim comunist a ajuns să fie susţinut politic, financiar şi tehnologic în mod masiv de către statele capitaliste dezvoltate, etc ).

În cazul acestui ultim exemplu nu trebuie să ne mirăm, întrucat visul lor de dominare asupra întregii planete implică instaurarea unei forme de autoritarism, iar comunismul este prin definiţie o dictatură.

Darkness Despre masonerie şi influenţa ei asupra societății – planuri secreteDe asemenea ei spun ca democraţia e tot creaţia lor, a masonilor. Ce democraţie mai e aceea în care conducătorii poliţiei, procuraturii, sistemului judecătoresc, mass mediei, politicii, etc sunt de fapt controlaţi din umbră?

Ca „Iluminatii” sunt interesaţi de declanşarea de războaie o spune pe faţă chiar şi Olimpian Ungherea prin glasul Baronului, acesta explicându-i la rândul său lui Adrian Năstase motivaţiile financiare ale razboiului din Golf: „Iar George Bush, presedinte al Statelor Unite, dar si membru al organizatiei „Bilderberg”, a trecut in forta la executarea planului hotarat: declansarea interventiei din Golf si readucerea lui Saddam la kilometrul zero, adica pe pozitiile initiale. Acest razboi fulger a adus in bancile Consiliului Suprem al Iluminatilor un profit net de 200 miliarde de dolari.

Si astfel au fost echilibrate conturile bancare ale Orientului, care incepusera sa genereze grave dizarmonii financiare mondiale. Pentru cat timp?Cine stie? Poate pana la un nou razboi local. Rapid si eficient.” (Clubul Cocosatilor, pagina 126). Dacă ei inşişi pot face asemenea declaraţii publice, de pe poziţiile de apărători ai masoneriei, ce încredere mai poate avea cineva că sunt oameni normali? Ce încredere mai poate avea cineva că idealurile cele luminoase pe care le proclamă sunt şi cele adevărate, pe care le urmăresc? Cine s-ar lăsa liniştit pe mâna unor asemenea oameni?

PLANURILE CRIMINALE ALE MASONILOR PENTRU A REDUCE POPULAŢIA GLOBULUI

Totuşi, masonii şi-au dat seama că visul lor de veacuri începe să fie ameninţat de zorii noii ere a lui Satya yuga, Epoca Adevărului. Încep să se nască oameni tot mai evoluaţi spiritual, mai înţelepţi, mai buni, cu o karmă predominant pozitivă, care nu mai pot fi manipulaţi aşa de uşor. Idei contagioase precum „drepturile omului”, folosite la început drept arme în războiul rece au devenit din ce în ce mai independente de cei ce le-au lansat.

Circulaţia informaţiei a devenit iarăşi o armă cu două tăişuri pentru aceştia: pot controla foarte bine fluxul informaţional, dar în acelaşi timp lumea devine din ce în ce mai interconectată, mai conştientă.
Dacă ei proiectează cu obstinaţie, de câteva secole, dizolvarea naţiunilor, o „republică” (a se citi dictatură) mondială (iar noi românii ştim ce înseamnă o dictatură şi cât de greu se poate ieşi de sub ea, aşa zisele revoluţii din Europa de est din 1989 fiind de fapt tot „opera” masoneriei; ce s-ar mai putea face dacă ar fi o singură dictatură – sau mă rog, „democraţie” – mondială, cine ar mai putea scăpa omenirea de ea?) atunci trebuie, printre altele, să reducă drastic numărul oamenilor de pe Pământ.

CU CÂT AR FI MAI PUŢINI ŞI MAI ÎNFRICOŞAŢI CU ATÂT AR FI MAI UŞOR DE CONTROLAT ŞI DE EDUCAT, NU-I AŞA? ÎN CONDIŢIILE ACTUALE, CU O POPULAŢIE DE PESTE 6 MILIARDE DE OAMENI, NUMAI ASTFEL NOUA IDEOLOGIE „SALVATOARE” AR PUTEA FI IMPUSĂ! CE AŢI ZICE ATUNCI DE NIŞTE EPIDEMII, DE NIŞTE RĂZBOAIE ŞI ÎN FINAL, DE MARELE RĂZBOI ATOMIC ŞI CHIMIC, PROFEŢIT DE MARILE RELIGII? LUCRURILE ÎNCEP SĂ SE LEGE? ÎN VIDUL DE PUTERE CREAT ATUNCI „SOLUŢIA SALVATOARE” AR PUTEA FI UŞOR INSTALATĂ! Exact asta spun profeţiile cu privire la sfârşitul acestei civilizaţii.

„Marele balaur roşu (comunismul) o să fie lăudat de toată lumea că a dat toată puterea sa fiarei cu şapte capete (industrializate)”, aşa spune Apocalipsa biblică încă de acum 2000 de ani…

Iar după marele prăpad devastator generat, bineînţeles că tot spre „binele” omenirii, vor urma 1000 de zile de dictatură… Că nu se va mai putea vinde sau cumpăra nimic decât de către cei ce vor accepta semnul fiarei pe corpul lor (vreun cip)… Că la sfârşit să rămână 144000 de oameni, aleşii care vor forma nucleul viitoarei omeniri, mult mai spirituală… Iar satana va fi legat pentru o mie de ani…

Cine este oare satana?!

Către sfârşitul celei de-a doua sale cărţi despre culisele puterii din România, Reţeta Gloriei, continuare la Clubul Cocoşaţilor, Olimpian Ungherea ne lasă să privim puţin prin gaura cheii la secrete din sferele „înalte” ale masoneriei.

Astfel, la pagina 441, Baronul i se adresează:

„Aşa e, Dudule!Ai procedat corect. Dar soarta noastră, a Iluminaţilor este haina. Crudă.Aproape inumană. Este paradoxală! Şi de un tragism greu de suportat. Pe de o parte, ni se dă puterea absolută a informaţiilor – să ştim tot, să aflăm tot, să cunoaştem tot ce mişcă în mintea oamenilor şi în faptele lor, iar pe de altă parte, suntem legaţi prin jurământ sacru să nu intervenim in viaţa lor, în mod direct , să nu le modificăm destinul, să nu le dirijăm soarta, să nu le manipulăm conştiinţa, să nu le cenzurăm planurile, actele, faptele lor, oricare ar fi ele. Cu o singură excepţie: când oamenii se abat de la menirea lor luciferică – pe care, evident, o ştii şi tu – aceea de a duce lumina sămânţei divine din om, de pe Terra, pe alte pământuri ale Universului. Aceasta a fost ultima poruncă – după ce şi-a desăvarşit Opera – a Marelui Arhitect al Universului: „Creşteţi şi va înmulţiţi şi populaţi toate pământurile şi toate apele Fiinţei Mele!” Atunci – şi numai atunci! – când oamenii se abat de la această poruncă avem dezlegarea să intervenim. Să corectăm abaterea.”

MARELE ARHITECT AL MASONILOR ESTE SATANA

La nivelurile înalte ale masoneriei, ale „Iluminatilor”, se întrevede credinţa că Dumnezeu şi-ar fi desăvârşit opera, aşadar şi-ar cam fi terminat treaba, ca un „Arhitect” de altfel, şi nu mai poartă grija Universului. Poate, de ce nu, chiar ar fi „murit”… În plus oamenii au o menire luciferică, parte a acestei „glorioase” creaţii Divine. Deci Dumnezeu, Arhitectul, ar fi „murit” şi Lucifer se ocupă acum de Univers…

Ce nu a fost timpul să ne fie „revelat”, următorul pas, însă pentru cel ce are minte de înţeles poate să înţeleagă şi să intuiască, este că de fapt masoneria înaltă este în slujba lui satana, nu doar îl neagă pe Dumnezeu ca fiind viu. Dar asta este o iniţiere masonică „superioară”…
Iar acum lucrurile încep să se lege: din punctul de vedere al masoneriei de grade înalte şi al „Iluminatilor”, războaiele, epidemiile provocate şi întreţinute, revoluţiile şi victimele lor colaterale (unde ne sunt „teroriştii”?) sunt probabil privite şi ca nişte jertfe, „necesare”, aduse satanei. Astfel puterea lor malefică şi susţinerea le creşte.

În acest sens îmi reamintesc viziunea inspirată a lui Jan Van Helsing de la începutul cărţii sale „Societăţile secrete şi puterea lor în secolul XX”. Acolo autorul ne invită să ne imaginăm Pământul văzut din spaţiu. Ce am vedea noi atunci? O mulţime de nenorociri, războaie, foamete, epidemii, conflicte, discrepanţe uriaşe între bogaţi şi săraci, etc O perspectivă interesantă şi elocventă însă stranie pentru o omenire atât de avansată tehnologic şi cultural şi organizaţional! Să nu existe oare nici un fel de „conspiraţie” în spatele acestei brambureli?

Având asemenea principii călăuzitoare, asemenea convingeri nici nu e de mirare că masoneria face ceea ce face. Iată de ce avem inflaţie de manelism şi de prost gust, iată de ce avem rea voinţă şi manipulare grosolană în mediatizarea cazurilor MISA şi Gregorian Bivolaru (din cauza că aceştia sunt cele mai puternice voci care demască acţiunile masoneriei la noi în ţară, şi, aşa cum a declarat şi Olimpian Ungherea în cartea sa “Misterele Templului Masonic”, masoneria are „voinţa şi posibilitatea de a riposta” – se vede în ce manieră!) mergându-se pe principiul că „o minciună repetată la nesfârşit sfârşeşte prin a deveni adevăr”, iată de ce cozile lor de topor din procuratură, din sistemul judecătoresc, din poliţie, din mass-media, lucrează mână în mână, controlaţi de ochiul masonic cel „atoatevăzător” la spulberarea MISA, iată de ce nu se găsesc bani pentru profesori şi medici, iată de ce perverşii, incompetenţii, şantajabilii, proştii şi corupţii veroşi ajung să fie formatori de opinie şi lideri, în timp ce adevăratele valori sunt ţinute în umbră…

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x