Friday, March 29, 2024

Dupa transferul hotelul Aro de de pe Sibex, SIF Transilvania va aduce pe BVB si Romradiatoare Brasov

Must Read

SIF Transilvania continuă să pregătească trecerea companiilor pe care le controlează de pe Bursa SIBEX-Sibiu pe Bursa de Valori București.

După ce a pregătit transferul spre BVB, al hotelului Aro Palace din Brașov, cel mai cunoscut hotel din oraș și unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele din afara Bucureștiului, SIF Transilvania pregătește acum aceeași operațiune și pentru Romradiatoare Brașov, principal furnizor de radiatoare pentru mașini.

Romradiatoare este la bursa din Sibiu din ianuarie 2014, SIF Transilvania controlând 76,5% din acțiunile companiei.

SIF vrea acum să renunțe la bursa din Sibiu și să mute Romradiatoare pe bursa din București. Aceeași mișcare a fost pregătită recent și pentru hotelul Aro Palace din Brașov.

- Advertisement -

Operațiunea este pregătită în contextul în care o poveste eșuată în anii de „boom” bursier, fuziunea dintre Bursa de Valori București și Sibex, este mai aproape de realizare.

Recent, Bursa de Valori București a publicat proiectul de fuziune cu Sibex. Fuziunea a fost aprobată de principiu din primăvara anului trecut, însă aceasta este prima dată când sunt furnizate date concrete privind parametrii operațiunii de piață.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x