Tuesday, March 19, 2024

Un adevarat medicament natural, cu o eficienta garantata! Il ai in casa, dar nu profiti de el

Must Read

Zeama de varză murată este un adevărat medicament natural. Aceasta vindecă numeroase boli şi are un conţinut bogat de substanţe nutritive.

Varza murată, dar şi zeama de varză conţin vitamina U, vitamina anti-ulceroasă, care se distruge prin fierbere, de aceea varza murată şi zeama se recomandă în tratarea bolilor ulceroase. Pentru că stimulează arderea grăsimilor şi normalizează apetitul, varza şi zeama de varză murată se recomandă, crudă, şi în curele de slăbire.

De asemenea, zeama de varză murată reglează şi stabilizează tensiunea. Persoanelor hipotensive li se recomandă zilnic, un pahar de moare de varză. Câteva pahare de moare pe zi, mai multe zile la rând, ajută la normalizarea digestiei, dar şi la prevenirea constipaţiei în caz că te confrunţi cu aşa ceva, scrie ele.ro.

Deşi nu este prea plăcută la vedere şi nici gustul nu e foarte atrăgător, consumată regulat, zeama de varză are efect detoxificat asupra organismului, ajutând la eliminarea toxinelor.

- Advertisement -

Totodată, datorită saururilor şi mineralelor pe care le conţine, zeamă de varza murată previne infecţiile respiratorii şi contribuie la vitaminizarea organismului şi la întărirea sistemului imunitar.

În compoziţia de la zeamă de varză se regăsesc o parte din vitaminele şi antioxidanţii prezenţi în varza proaspătă, dar şi microelemente, săruri minerale, fermenţi şi enzime apărute datorită procesului de fermentaţie.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x