Gigi Becali, la masa cu un cersetor! Toata lumea a fost socata cand i-a vazut impreuna la o terasa de fite din Capitala! Nimeni nu stie insa ca in tinerete patronul Stelei a fost ucenicul barbatului amarat!

Se pot spune multe despre Gigi Becali, dar nu se poate spune vreodata ca nu este un om cu suflet bun. Zilele trecute, latifundiarul din Pipera a mai oferit o lectie de omenie.

Seful Stelei a socat pe toata lumea cand a mers la una dintre cele mai luxoase terase din Capitala, insotit de un barbat neingrijit si cu hainele murdare. Lumea din local s-a uitat mirata si nu a inteles ce cauta Gigi sa manance la aceeasi masa cu un om al strazii. Povestea din spatele acestor imagine este insa una demna de film.

Omul strazii pe care Gigi l-a invitat la masa i-a fost un fel de profesor sefului Stelei. Barbatului nevoias i se spune Gogu si are 70 de ani, iar in tinerete Becali a lucrat pentru el.

“Gigi era un fel de ucenic pentru Gogu, acum 40 de ani. Cei doi erau zi de zi impreuna si faceau afaceri. Becali a invatat multe de la Gogu. Sotia lui Gogu este neam cu Gigi. Din pacate, Gogu a avut probleme mari cu jocurile de noroc si a ajuns in halul acesta”, a povestit un apropiat al sefului stelist.

Citeste si: Numarul de telefon al lui Gigi Becali

In scurt timp veti primi un mail sau un sms cu numarul de telefon mobil a lui Gigi Becali, precum si numarul de telefon al doamnei secretare Fofol Anca.

ATENTIE!!!!!!! NUMAI CERERILE SERIOASE VOR FI LUATE IN CALCUL!!!!!!

Alege creditul care ti se potriveste!


Aprobare ultra-rapida in doar 24 ore.
Fara avans.
Economisesti timp: consultantul nostru vine la tine, asa incat nu este nevoie sa te deplasezi.
Documentatia necesara este simpla, iar intreg procesul de acordare a creditului este transparent. Poti vedea un exemplu reprezentativ de calcul al ratelor aici.
Nu esti limitat de o destinatie a creditului – il poti utiliza pentru orice ai nevoie.
Ai posibilitatea de achita in rate fixe in lei si nu vei fi afectat de variatiile cursului de schimb.

APLICA ACUM pentru creditul tau!

Revenind la terasa de fite, Gigi Becali si-a tratat prietenul cu probleme ca si cand ar fi fost un partener de afaceri. Latifundiarul l-a asezat langa el si i-a ascultat fiecare cuvant, iar la final i-a oferit o suma importanta de bani.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

4 comments

  1. Pingback: Numarul de telefon al lui GIGI BECALI - News42day.com

  2. BANCI GHEORGHE FLORIN Reply

    Buna ziua ma numesc Florin sunta nascut pa data de de 06.06.1985 si fac 34 de ani in 6 iunie. locuiesc in Timis Lovrin cu sotia si cei doi copii o fetita de 4 ani si un baiat de 9 ani suntem o familie fara casa parinti sotiei au decedat inainte dea se casatori cu mine mie mia decedat tatal pe cand mama era insarcinata cu mine suntem amandoi suntem foarte saraci si fara parinti si neajutorati de nimeni decat de dumnezeu. Noi locuim prin chirie cum putem iar traiul nostru este de la o zi la alta neam chinuit foarte mult pana am crescut copilasi am fost si slugi pe la animale am si muncit cu ziua si asa neam chinuit cu fiecare zi in parte ca sa ne crestem copii sa nu ii abandonam. baiatul nostru are o bronsita hasmatica de la trei saptamani si ne costa foarte mult sai cumparam un aparat de aerosoli nu ne permitem la asa ceva noi am dori sa luam legatura cu DOMNUL GIGI BECALI ca sa ne ajute sa avem si noi un acoperis unde sa putem locui sa ne ne mai scoata nimeni deacolo sa fim si noi stabili si copilasi va rugam din tot sufletul sa ne ajutati sa obtinem numarul de telefon al DOMNULUI GIGI BECALI va multumesc si sper caci veti avea mila si de noi prin bunatatea lui DUMNEZEU si ajutorul lui DOMNUL GIGI BECALI asteptam un raspuns de la dumneavoastra cu foarte multa nerabdare. nr tel 0747.803.202 si 0746.637.775

  3. Todor Ovidiu Reply

    Bună ziua Domnule Becali am o foarte mare rugăminte dacă puteți să mă ajutați și pe mine dacă vreți sint bolnav fac dializă de aproape 3 ani pină ce să mă îmbolnăvesc am scos bani din bancă și am fost la bancă și am anunțat că m-am îmbolnăvit și m-am pensionat am anunțat că vreau să fac întrerupere trei luni pină ce îmi vine decizia de pensie și au zis că e ok dar după o lună m-am trezit cu scrisoare acasă că mau dat pe mîna recuperatorilor și recuperatori mi-au zis că dacă nu achit întrega sumă În valoare de 15 000 mi de euro îmi pune casa in vînzare am și o fetiță acuma pe 1 iunie face 13 ani așa că vă rog din toată inima să mă ajutați,Eu sint din comuna Pesac Jud Timiș Dumnezeu să vă de-a sănătate și Dumnezeu să vă binecuvânteze mulțumesc, dacă se poate să-mi dați Nr să vă sun.

  4. Todor Ovidiu Reply

    Eu am 40 de ani/Nr tel 0766858818 aștept răspunsul dumneavoastră vă mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.