Tuesday, March 19, 2024

Se face un sens giratoriu peste apa in Targu Mures!

Must Read

Primaria Targu Mures, prin Dorin Florea si al sau iubit consilier Claudiu Maior, ne anunta realizarea unui nou sens giratoriu pe strada Gh. Doja – strada Bega – strada Rozmarinului (zona Siletina).

Nu suntem in masura sa decidem cat este de important acest nou sens giratoriu, dar daca privim documentatia de mai jos ne putem da seama ca este unul din cele mai complicate proiecte de infrastructura realizate de cei doi in ultimii 17 ani.

Nu ne deranjeaza proiectele de investitii in infrastructura, dimpotriva, dar daca ne uitam la haosul generat de realizarea sensului giratoriu de la Cocosul de aur – multi soferi sustinand ca acesta pune in pericol siguranta rutiera -, pe care se chinuie de vreun an sa-l finalizeze, avem cateva „indoieli”; daca mai intervine si necesitatea de acoperire a unui parau, promisiunea lor de acum ceva ani buni privind acoperirea paraului Poklos ramanand la stadiul de promisiune ca multe altele, chiar ca devine un proiect fantasmagoric!

- Advertisement -

Sursa: tirgumures.ro / Foto:greatnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x