Tuesday, March 19, 2024

5 motive pentru care merita sa iti cumperi un smartwatch

Must Read

Ceasurile inteligente nu mai sunt de mult o noutate si tot mai multe persoane le prefera in detrimentrul ceasurilor clasice. Poate te-ai gandit si tu sa iti achizitionezi un smartwatch, dar nu erai convins daca merita cu adevarat.

Eu o sa iti prezint 5 motive principale pentru care un smartwatch este o achizitie care merita facuta.

Notificari

Acele vremuri in care ceasurile aratau doar ora exacta au cam apus si smartwatch-urile iti deschid nenumarate oportunitati. Notificarile sunt printre cele mai mari avantaje ale acestor gadget-uri, pentru ca iti permit sa ramai conectat pe parcursul zilei. Sa luam un exemplu concret. Esti in parc, alergi si telefonul tau este in rucsac. Dar poate primesti un telefon foarte important de la birou si nu ai vrea sa il ratezi. Ei bine, un smartwatch iti poate afisa orice notificare de pe telefon si mai mult decat atat, poti sa preiei apelul telefonic direct de pe smartwatch.

- Advertisement -

Monitorizarea activitatii fizice

Daca tot am vorbit despre sport, trebuie sa mentionez si avantajul monitorizarii exacte a activitatii tale fizice. Pentru a putea evolua si pentru a fi motivat sa faci cat mai multa miscare, e bine sa ai o evidenta exacta a rezultatelor tale. Si un smartwatch, alaturi de aplicatia dedicata, exact asta face: iti masoara pasii facuti, distanta parcursa si caloriile arse. Plus ca anumite modele dispun si de functie de monitorizare a ritmului cardiac, sau de monitorizare a somnului.

Il poti personaliza

Poti alege dintre o gama variata de fete, astfel incat sa treci de la un look elegant la sport in functie de activitatea pe care o realizezi.

Nu vei sacrifica eleganta

Daca ti se pare ca avantajul unui ceas clasic este eleganta pe care o emana, sa stii ca nu e tocmai asa… adica poti alege un smartwatch cu un aspect rafinat, exact ca cel al unui ceas clasic. Si gadget-urile pot fi elegante, sa stii.

Un smartwatch pentru orice buget

La fel ca si in cazul unui smartphone, si in ceea ce priveste smartwatch-urile exista cate un model pentru orice buget si orice preferinta. Fie ca esti un om de afaceri sau un sportiv de performanta, ai o multitudine de modele din care sa alegi ceea ce ti se pare tine ca realizeaza cel mai bun raport calitate-pret.

Asa cum acum cativa ani sa detii un smartphone parea ceva iesit din comun si poate te gandeai ca nu te ajuta prea mult, asa e si cu smartwatch-urile. Desi initial ai impresia ca nu te va ajuta prea mult, odata ce l-ai incercat va deveni o parte importanta din viata ta.

Gasesti o multitudine de smartwatch-uri AICI.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x