Tuesday, March 19, 2024

Black Friday la Ideall.ro: electrocasnice ieftine, cele mai căutate mărci

Must Read

Black Friday a debutat la Ideall.ro la miezul nopții, când magazinul a dat drumul ofertelor la electrocasnice și electronice ieftine. Ideall.ro are în campania de Black Friday mai mult de 230.000 de electronice și electrocasnice, cu reduceri de până la 70%. Campania durează până pe 19 noiembrie.

De Vinerea Neagră, Ideall.ro a înregistrat, până la ora 12:00, comenzi de peste un milion de euro, depășind cu 40% rezultatele de anul trecut. 10-15% din produsele disponibile în stoc au fost epuizate în prima parte a zilei.

Cele mai căutate mărci au fost Arctic, Beko, Bosch, Gorenje, Hotpoint, Electrolux, Hansa, iar cele mai vândute categorii de produse au fost electrocasnicele mari și mici (mașini de spălat rufe, frigidere, cuptoare, plite, hote, mașini de spălat vase, roboți de bucătărie, fiare de călcat), precum și televizoarele.

Vârf de trafic de Black Friday la Ideall.ro

Vârfurile de trafic și comenzi pentru ediția din acest an a Black Friday au fost marcate între orele 00:00 – 1:00, imediat după lansarea campaniilor de reduceri, precum și între orele 7:00 – 10:00. Mai mult de 50% din accesările site-ului au fost făcute de pe mobil, însă cele mai multe comenzi au venit de pe desktop.

- Advertisement -

Până la finalul campaniei de Black Friday, Ideall.ro estimează vânzări de 3,5 – 4 milioane de euro, cu o creștere de 50% față de anul trecut. Clienții care comandă de pe Ideall.ro beneficiază de un portofoliu variat în ceea ce privește metodele de plată: pot plăti la livrare și pot beneficia de serviciul de deschidere a coletului, pot plăti cu cardul bancar sau pot opta pentru plata în rate de la 12 la 24 de luni, fără dobândă. De asemenea, echipa estimează că livrările vor ajunge în trei-patru zile lucrătoare la clienții din Capitală și din împrejurimi, fiind realizate cu personalul propriu.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x