Thursday, March 28, 2024

Cel mai tare produs vândut la evoMAG de Black Friday

Must Read

Campania de Black Friday desfăşurată de evoMAG.ro anul acesta a generat vânzări de 2,9 milioane de euro până în prezent.

1,9 milioane de euro a fost valoarea vânzărilor înregistrată în primele două runde de Black Friday. Astăzi, clienţii evoMAG.ro au cumpărat produse de peste un milion de euro, valoarea medie a unei comenzi urcând la 830 de lei, faţă de 650 de lei, cât este într-o zi obişnuită.

Până la ora 17:00, peste 60% din stocul de produse alocat pentru Black Friday a fost epuizat, în condiţiile în care acesta a fost suplimentat cu peste 3.000 de produse.

Pe site-ul evoMAG.ro au fost înregistrate astăzi peste 350.000 de vizite. Cea mai mare comandă a fost în valoare de 29.700 lei şi conţine 34 de produse electronice, electrocasnice şi de îngrijire personală necesare pentru dotarea corespunzătoare unei case moderne: aspirator, cuptor cu microunde, uscator de păr, robot de bucătărie, răcitor de vin, televizor, cuptor încorporabil, sandwich maker, maşină de spălat, fierbător electric, încălzitor terasă, storcător de fructe, plită încorporabilă, prăjitor de pâine, router wireless, maşină de tocat, combină frigorifică, grătar electric etc.

- Advertisement -

Cel mai scump produs achiziţionat astăzi a fost un televizor 4K Samsung, în valoare de 10.099 lei.

Top vânzări evoMAG (număr de unităţi)

  1. Electrocasnice (mici şi mari) – 5.900
  2. Componente PC – 4.400
  3. Televizoare – 2.600
  4. Telefoane mobile şi tablete – 1.500
  5. Laptop-uri şi desktop-uri – 1.300

Din totalul comenzilor, 2.000 sunt cu ridicare din showroom, 800 de produse fiind deja preluate din showroom de către clienţi.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x