Friday, March 29, 2024

Insule care ii fac sa viseze pe calatori

Must Read

Iti doresti sa vizitezi cele mai paradisiace insule din lume? Noi am facut o selectie a celor mai frumoase insule din lume, insule care ii fac sa viseze pe calatori.

Soare, ape cristaline si palmieri. Cand auzim vorbindu-se de o destinatie de vis, acesta sunt cel mai adesea indepartate si necesita multe ore de zbor. Acest lucru este valabil si in cazul Corsicii, una din cele mai frumoase insule din lume.

Alege Oceanul Indian in detrimentul Caraibelor. Chiar daca Micile si Marile Antile ofera destinatii exotice, de vis, perlele din Oceanul Indian se numara in topul preferintelor pasionatilor de calatorii. Cele mai cunoscute astfel de perle sunt Maldive si Seychelles care ofera plaje izolate si locatii de lux totodata, plimbari relaxante pe plaje cu nisip argintiu. Decalajul orar este suportabil iar aceste perle din Oceanul Indian te vor face sa uiti cu siguranta de problemele din viata de zi cu zi.

Pacific, paradisul ultim. Insulele din Pacific ocupa primele locuri in clasamentul celor mai frumoase insule din lume. Bora Bora sau Tahiti reprezinta promisiunea paradisului pe pamant pentru turisti. Chiar daca sunt destul de indepartate, aceste insule merita sa fie vizitate macar o data in viata.

- Advertisement -

Insula Pastelui, Chile. Situata in Pacificul de Sud, Insula Pastelui este o insula izolata insa tocmai aceasta izolare a contribuit la pastrarea superbelor si miterioaselor statui moai, cu o vechime de 1500 de ani.

Nosy Be din Madagascar este o alta insula care ii face pe turisti sa viseze. Numele sau se traduce prin « marea insula ». Insula Nosy Be adaposteste lacuri vulcanice, distilerii de rom, recife de corali si numeroase plantatii de arbori Ylang Ylang. Pur si simplu mirific.

Insula Naxos din Grecia reprezinta un melanj mirific de ruine antice si cultura a plajei din Marea Egee. Conform mitologiei, pe aceasta insula, una din cele mai mari din Cyclade de altfel, si-a petrecut Zeus copilaria.

Lewis si Harris, Scotia. Plajele sale adaposteste unele din cele mai vechi roci din lume, vechi de cateva milioane de ani.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x