Friday, March 29, 2024

Tot ce trebuie să ştii despre schimbarea furnizorului de energie

Must Read

Astăzi, ca urmare a liberalizării pieţei de energie, fiecare client îşi poate alege oferta de preț și tariful pentru contractul de energie şi durata acestuia. Ceea ce este important de menţionat, este faptul că aceste contracte se încheie cu furnizorul de energie, nu cu distribuitorul. Care este diferenţa?

Mai puțin de 2 minute până la noul tău contract de energie! Eonflash.ro

Distribuitorul este proprietarul reţelei de energie, responsabil să rezolve orice problemă apărută în alimentarea cu energie. Furnizorul este cel care achiziționează energia de la producător și o vinde clientului final. Astfel, ori de câte ori alegi să schimbi furnizorul pentru același loc de consum, distribuitorul de energie nu se schimbă.

Ce aduce E.ON Flash nou în procesul de schimbare a furnizorului?

Mutăm totul online, într-un proces simplu și fără hârtii! Energia devine mai accesibilă, cu oferte și planuri tarifare personalizate pentru gaze naturale şi electricitate, totul, la câteva clickuri distanţă. Un obiectiv important al E.ON Flash este simplificarea procesului de schimbare a furnizorului, astfel încât să îţi poţi alege în orice moment, de oriunde şi oricând, oferta care ţi se potrivește.

- Advertisement -

Mai puțin de 2 minute până la noul tău contract de energie! Eonflash.ro

O premieră în România este lansarea produsului 12 Egal, care îţi permite să realizezi plăți lunare egale, un abonament la energie fix indiferent de fluctuațiile sezoniere ale consumului, cu o singură regularizare la final de contract. Citeşte mai multe despre produsul 12 Egal de la E.ON Flash şi vezi cât e de ușor să obţii libertate și control în energie!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x